407
Ο Βαλμπουενά ήταν και πάλι ο σκόρερ του Ολυμπιακού. Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποκαθηλώσει τον ΠΑΟΚ από τον θρόνο του αήττητου | ΙΝΤΙΜΕSports

Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε αήττητος απέναντι σε έναν επιβλητικό (κατά το… ήμισυ) Ολυμπιακό

Protagon Team Protagon Team 1 Δεκεμβρίου 2019, 23:08
Ο Βαλμπουενά ήταν και πάλι ο σκόρερ του Ολυμπιακού. Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποκαθηλώσει τον ΠΑΟΚ από τον θρόνο του αήττητου
|ΙΝΤΙΜΕSports

Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε αήττητος απέναντι σε έναν επιβλητικό (κατά το… ήμισυ) Ολυμπιακό

Protagon Team Protagon Team 1 Δεκεμβρίου 2019, 23:08

Σπάνια βλέπεις μια τόσο εμφατική απόδοση ομάδας σε ένα ντέρμπι κορυφής. Ο Ολυμπιακός του β’ ημιχρόνου στο «Γ. Καραϊσκάκης» έδειξε ομάδα Champions League και ο αντίπαλός του, ο νταμπλούχος ΠΑΟΚ, μια κλάση κατώτερος. Ομως το τελικό σκορ έγραψε 1-1, οι δυο τους θα συνεχίσουν να συγκατοικούν στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος και ο Δικέφαλος του Βορρά να διατηρεί ένα εντυπωσιακό αήττητο με φόρα από πέρυσι.

Το τελικό 1-1 στο παιχνίδι για την 12η αγωνιστική αφήνει σαφώς ευχαριστημένο τον ΠΑΟΚ, ο οποίος υπνώτισε τους γηπεδούχους στα μισά του πρώτου μέρους και κατάφερε να προηγηθεί  με 1-0 στο 29’ με τον Ινγκασον που εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του Ζοζέ Σα.

Η φάση του 0-1. Ο Σα χάνει τον έλεγχο της φάσης…

Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε να περιμένει ως το 64′ για να ισοφαρίσει με πέναλτι του Βαλμπουενά.

Ο βραχύσωμος Γάλλος, από τη βούλα του πέναλτι, στέλνει τον γκολκίπερ στην αντίθετη γωνία: 1-1

Νωρίτερα οι Ερυθρόλευκοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στον Ποντένσε στο 50′ το οποίο δεν είδε ο ισπανός διαιτητής Σάντσεθ Μαρτίνεθ και έτσι υπάρχει και τροφή για διαμαρτυρίες, γκρίνια, κουβέντα περί νέας και παλαιάς παράγκας κλπ.

Μετά το 1-1, πάντως, που αφήνει τις δύο ομάδες ισόβαθμες στους 28 βαθμούς, ο Πέδρο Μαρτίνς, τεχνικός του Ολυμπιακού δεν αναφέρθηκε στη διαιτησία.

«Είναι πικρή η γεύση που μας μένει γιατί κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά. Θα έλεγα ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, όμως από το 15′ και μετά κάναμε κάποια λάθη τα οποία μας κόστισαν», είπε ο Πορτογάλος.

Ενα από τα λάθη ήταν η παρουσία του Μασούρα, ο οποίος έμοιαζε εκτός τόπου και χρόνο και γι’ αυτό έγινε αλλαγή μόλις στο 40′.

«Από την ισοφάριση και μετά υπήρχαμε μόνο εμείς στο γήπεδο» τόνισε στη συνέχεια ο Μαρτίνς. «Ήμασταν η ομάδα που κυνήγησε περισσότερο το αποτέλεσμα. Δείξαμε ότι κάναμε τα πάντα για να πάρουμε την νίκη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που δημιούργησαν μία υπέροχη ατμόσφαιρα».

Από την πλευρά του, ο Αμπέλ Φερέιρα, τεχνικός του ΠΑΟΚ, σημείωσε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου και τον Ολυμπιακό, ήταν πολύ καλή η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο ή ομάδα μου ήταν καλύτερη, είχαμε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος για το 2-0. Ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες, μας πίεσε, έπαιξε καλά, μας έσπρωξε προς την εστία μας στο δεύτερο ημίχρονο. Συγχαρητήρια και στις τρεις ομάδες. Πρώτα από όλα στην ομάδα μου, μετά στον Ολυμπιακό αλλά και στον διαιτητή».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...