254
Ο Πρίγιοβιτς πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ | INTIMEsports

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ΑΕΚ 2-0 με τη σφραγίδα του Πρίγιοβιτς

Protagon Team Protagon Team 23 Σεπτεμβρίου 2018, 22:45
Ο Πρίγιοβιτς πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ
|INTIMEsports

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ΑΕΚ 2-0 με τη σφραγίδα του Πρίγιοβιτς

Protagon Team Protagon Team 23 Σεπτεμβρίου 2018, 22:45

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς έφερε τη… διπλή σφραγίδα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, του σέρβου επιθετικού, ο οποίος φαίνεται ότι… έφερε βαρέως ότι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που τον είχε κρατήσει άσφαιρο ήταν η… ΑΕΚ!

Με δύο γκολ – πινελιές, όπως τα χαρακτηρίζει ο ιστότοπος sdna ο «κανονιέρης» του «Δικέφαλου» οδήγησε την ομάδα του σε μια νίκη με 2-0, η οποία για τους χιλιάδες οπαδούς που πλημμύρισαν την Τούμπα ήταν… κάτι περισσότερο από μια νίκη σε ντέρμπι. Ήταν μια δεύτερη «απάντηση» στην ΑΕΚ μετά τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, η οποία τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά δεν αποκλείεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξίσωση του φετινού πρωταθλήματος.

Εντυπωσιακή απόκρουση του Πασχαλάκη σε ευκαιρία της ΑΕΚ

Το τελικό 2-0 μπορεί να καταδεικνύει μια άνετη επικράτηση από την πλευρά των νικητών, αλλά μόνο τέτοιο δεν ήταν το σενάριο που είδαμε στην Τούμπα. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο –και μέχρι το πρώτο γκολ του μεγάλου πρωταγωνιστή του ντέρμπι– η «Ένωση» έμοιαζε να πατάει καλύτερα στο χορτάρι, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά πλήρωσε μια τραγική αντίδραση του Λαμπρόπουλου στη φάση που άνοιξε το σκορ και φυσικά έπεσε… θύμα της εκτελεστικής δεινότητας του «Πρίγιο».

Εκτός από τον Πρίγιοβιτς, μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη είχαν αντίπαλό τους και την ατυχία, καθώς δύο φορές σημάδεψαν τα δοκάρια της εστίας του Μπάρκα.

Ο ΠΑΟΚ πλέον ατενίζει με… άλλον αέρα το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ενώ η ΑΕΚ καλείται να διαχειριστεί μια δεύτερη διαδοχική ήττα (μετά από αυτή με τον Άγιαξ στο Champions League).

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...