230
Ο Πάνος Καμμένος έκανε 17 ώρες για να εκφράσει το αυτονόητο - την καταδίκη της τρομοκρατικής επίθεσης στον ΣΚΑΪ | IntimeNews

Ο Καμμένος θυμήθηκε να καταδικάσει την επίθεση στον ΣΚΑΪ – και αυτό με ένα «ναι μεν αλλά»…

Protagon Team Protagon Team 17 Δεκεμβρίου 2018, 20:01
Ο Πάνος Καμμένος έκανε 17 ώρες για να εκφράσει το αυτονόητο - την καταδίκη της τρομοκρατικής επίθεσης στον ΣΚΑΪ
|IntimeNews

Ο Καμμένος θυμήθηκε να καταδικάσει την επίθεση στον ΣΚΑΪ – και αυτό με ένα «ναι μεν αλλά»…

Protagon Team Protagon Team 17 Δεκεμβρίου 2018, 20:01

Σε ένα ευνομούμενο κράτος, η καταδίκη μίας τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον ενός μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού από τον υπουργό Αμυνας της χώρας θα ήταν μία πράξη αυτονόητη και άμεση.

Ωστόσο, ο Πάνος Καμμένος χρειάστηκε σχεδόν 17 ώρες για να δηλώσει το αυτονόητο: ότι καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση στο κτίριο που στεγάζει το τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ αλλά και την «Καθημερινή».

Σε μήνυμά του -πού αλλού;- στο Twitter, και μάλιστα κάπως ασύντακτο, ο υπ. Αμυνας επέλεξε να αναφερθεί στο τρομοκρατικό χτύπημα συσχετίζοντάς το με την κριτική που του έχει κάνει το κανάλι. Ως τότε η μόνη αντίδραση από τους ΑΝΕΛ ήταν μια δήλωση του εκπροσώπου Τύπου, Θόδωρου Τοσουνίδη, που ο λόγος του δεν είναι και συμβόλαιο (αν σκεφτεί κανείς ότι είχε τελειώσει τον Τέρενς Κουίκ από το κόμμα, αλλά τελικά ο υφυπ. Εξωτερικών έμεινε).

Ο κ. Καμμένος ξεκίνησε την καθυστερημένη (και μελετημένη;) καταδίκη της τρομοκρατικής επίθεσης με την φράση «Ασχετα με τον πολυετή πόλεμο (που) δεχόμαστε από τον ΣΚΑΙ…».

Δείτε το μήνυμα του Πάνου Καμμένου στο Twitter:

Μιλάμε για τον ίδιο Καμμένο που κάποτε αναρωτιόταν πώς και δεν έχει ανατιναχτεί ένα κανάλι κοντά στον Πειραιά, δηλαδή ο ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...