173
Ο Πάνος Καμμένος | ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ / IntimeNews

Ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε έρανο για την αγορά φρεγατών!

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2018, 17:27
Ο Πάνος Καμμένος
|ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ / IntimeNews

Ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε έρανο για την αγορά φρεγατών!

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2018, 17:27

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος στα πλαίσια του εορτασμού του Αγίου Νικολάου και του Πολεμικού Ναυτικού, προανήγγειλε τη δημιουργία τραπεζικού λογαριασμού, την 1η Ιανουαρίου 2019, για συλλογή χρημάτων προκειμένου να αγοράσει καινούργιες φρεγάτες και μια ναυαρχίδα το Πολεμικό Ναυτικό.

Ο κ. Καμμένος συγκεκριμένα ζήτησε από έλληνες εφοπλιστές αλλά και από «απλούς πολίτες» να συνεισφέρουν από το «υστέρημα τους».

«Σε λίγο καιρό η περιοχή ευθύνης του Πολεμικού μας Ναυτικού θα μεγαλώσει» δήλωσε χαρακτηριστικά. «Συνεχίζουμε να παράγουμε ήρωες σε καιρό ειρήνης μέσα σε πολεμικές συνθήκες», είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σε ειδική εκδήλωση με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου και του Πολεμικού Ναυτικού στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

«Η Ελλάδα προβάλει την ισχύ της μέσω του πολεμικού και του εμπορικού ναυτικού της, το οποίο αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της στρατηγικής της» τόνισε ο ΥΕΘΑ. Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο, επίσης, για διαχρονικό δεσμό ελληνισμού και ορθοδοξίας και είπε ότι «έχουμε γη και πατρίδα με πλοία στη θάλασσα. Η Ελλάδα μετατρέπεται σε ενεργειακό κόμβο μέσα από τους άξονες σταθερότητας που σχηματίζει, ενισχύοντας την ανάπτυξή της».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...