308
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν το 28ο Κύπελλο στην ιστορία του συλλόγου | ΙΝΤΙΜΕSPORTS/VICHOS NIKOS

Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ, κατέκτησε το Κύπελλο και πανηγύρισε ετεροχρονισμένο νταμπλ

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2020, 23:56
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν το 28ο Κύπελλο στην ιστορία του συλλόγου
|ΙΝΤΙΜΕSPORTS/VICHOS NIKOS

Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ, κατέκτησε το Κύπελλο και πανηγύρισε ετεροχρονισμένο νταμπλ

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2020, 23:56

Στο ποδόσφαιρο ο χρόνος είναι σχετικός, πόσο μάλλον σε έναν… ετεροχρονισμένο τελικό Κυπέλλου Ελλάδος που κατέληξε να διεξάγεται 12 Σεπτεμβρίου με υπηρεσιακές ενδεκάδες. Σε αυτό το πολυσυζητημένο ΑΕΚ – Ολυμπιακός, λοιπόν, το οποίο έγινε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και χωρίς, λόγω κορονοϊού, φιλάθλους, όλα έγιναν στα πρώτα εννιά λεπτά και μάλιστα στα τρία από αυτά.

Πρώτα η ΑΕΚ έχασε στο 8ο λεπτό μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν σε φάση διαρκείας από δυνατό και χαμηλό κτύπημα φάουλ του Λιβάγια, ο Ολιβέιρα πλάσαρε και ο Μπα έδιωξε πάνω στη γραμμή, και έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα, ο Λιβάγια έκανε λάθος στη μεσαία γραμμή, ο Ολυμπιακός στην κόντρα βγήκε υπεράριθμος και ο Ρατζέλοβιτς με δυνατό διαγώνιο σουτ νίκησε τον Τσιντώτα.

Ο Ρατζέλοβιτς εκτελεί για το 1-0

Αυτά από τον τελικό του Βόλου. Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε ότι έστω και με 11αδα μόνο με τους παίκτες που του είχαν απομείνει από πέρυσι, ήταν πιο ομάδα από την ΑΕΚ, που δεν είχε καν πάθος στο παιχνίδι της. Και πανηγύρισε δίκαια το Κύπελλο και το ετεροχρονισμένο νταμπλ για τη σεζόν 2019-2020.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, παραδέχτηκε ότι «δεν ήμασταν καλοί», ενώ ο κόουτς του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς είπε: «Τελειώνει μια παράξενη και δύσκολη σεζόν. Είμαστε χαρούμενοι που τελειώνουμε έτσι τη σεζόν. Πολλές φορές δεν παίζαμε καλά, αλλά δίναμε την ψυχή μας και το αξίζουμε».

Είναι το 28ο Κύπελλο στην ιστορία της ομάδας του Πειραιά.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μπγιόρν Κάιπερς.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπακάκης (62’ Παουλίνιο), Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Κρίστιτσιτς, Σιμόες (80’ Μαχαίρας), Μάνταλος, Βέρντε (62’ Αλμπάνης), Ολιβέιρα, Λιβάγια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης – Μπρούνο, Μπα, Σισέ, Τοροσίδης (79’ Σεμέδο), Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά (76’ Καφού), Μασούρας, Ελ Αραμπί (90’ Φορτούνης).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...