445
Ο Ντουέιν Τζόνσον, ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους (άρα και επιδραστικούς) ηθοποιούς του Χόλιγουντ | Reuters

Ο Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον στηρίζει Τζο Μπάιντεν

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2020, 16:52
Ο Ντουέιν Τζόνσον, ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους (άρα και επιδραστικούς) ηθοποιούς του Χόλιγουντ
|Reuters

Ο Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον στηρίζει Τζο Μπάιντεν

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2020, 16:52

Ο Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον ανακοίνωσε και επίσημα ότι στηρίζει τον Τζο Μπάιντεν και την Κάμαλα Χάρις για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

Ο διάσημος ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εκεί, πέρα από τη δήλωση στήριξης σε Μπάιντεν και Χάρις, υπάρχουν και αποσπάσματα από μία συζήτηση που είχε με τους υποψηφίους του Δημοκρατικού Κόμματος.

Θέμα της συζήτησης ήταν το πώς θα κερδίσουν τον σεβασμό του αμερικανικού λαού.

«Θεωρώ ότι ήταν μια σπουδαία και εξαιρετικά παραγωγική συζήτηση που είχα μαζί τους» λέει ο Τζόνσον.

«Οντας ανεξάρτητος ψηφοφόρος για χρόνια τώρα και έχοντας κεντρώα ιδεολογία, θεωρώ πως ο αντιπρόεδρος Μπάιντεν και η γερουσιαστής Χάρις είναι η καλύτερη επιλογή ως ηγεσία για τη χώρα και τους στηρίζω προκειμένου να γίνουν πρόεδρος και αντιπρόεδρος των ΗΠΑ», λέει στο βίντεο ο Τζόνσον, ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους (άρα και επιδραστικούς) ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Αυτή, όπως λέει και ο ίδιος, είναι η πρώτη φορά που ο Τζόνσον στηρίζει δημόσια κάποιον υποψήφιο για την προεδρία παρότι δηλώνει ότι στο παρελθόν έχει ψηφίσει τόσο Δημοκρατικούς όσο και Ρεπουμπλικάνους υποψήφιους.

Στην αρχή της συζήτησης με τους υποψήφιους των Δημοκρατικών, ο «The Rock» λέει πόσο πολύ «θαυμάζει την ψυχή του Μπάιντεν».

Οσο για τη Χάρις, αναφέρει ότι αποδεδειγμένα διαθέτει «κότσια».

«Τζο, είχες μία εκπληκτική καριέρα ως τώρα. Ηγήθηκες κατά τη γνώμη μου με ανθρωπιά, θέληση και ψυχή» λέει για τον Μπάιντεν.

«Κάμαλα, υπήρξες εισαγγελέας, πολιτειακός εισαγγελέας, γερουσιαστής. Είσαι έξυπνη και ζόρικη», λέει για τη Χάρις.

Ο «The Rock» ρώτησε τους δύο υποψήφιους τι θα κάνουν για να κερδίσουν τον σεβασμό του αμερικανικού λαού σε περίπτωση που κερδίσουν τις εκλογές και βρεθούν στον Λευκό Οίκο.

«Με το να κάνουμε όσα λέμε πως θα κάνουμε. Με το να κρατάμε τον λόγο μας. Mε το να ακούμε τον αμερικανικό λαό. Με το να αναλαμβάνουμε την ευθύνη», λέει ο Μπάιντεν.

«Όταν αποτυγχάνουμε κάπου θα το αναγνωρίζουμε. Δεν θα είμαστε τέλειοι, αλλά θα αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Θα λέω τι πρόκειται να κάνω, τι είναι αυτό που πιστεύω και θα λέω την αλήθεια», επεσήμανε.

Η Χάρις τόνισε από την πλευρά της τη σημασία της αλήθειας, την οποία θεωρεί απαραίτητη για να πάει η χώρα της μπροστά.

«Αντιμετωπίζουμε ως χώρα πάρα πολλές προκλήσεις και οι άνθρωποι θρηνούν», είπε και συνέχισε: «Εννοώ ότι θρηνούν απώλειες ζωών, απώλειες θέσεων εργασίας, την απώλεια της σιγουριάς, την απώλεια της κανονικότητας και για να τα θεραπεύσουμε και να τα ξεπεράσουμε αυτά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς στο τι θα χρειαστεί η θεραπεία», είπε.

Ο «The Rock» έκλεισε το βίντεο παροτρύνοντας τους ανθρώπους να είναι ευγενικοί και να στηρίζουν ο ένας τον άλλον.

Και φυσικά, να πάνε όλοι και να ψηφίσουν στις 3 Νοεμβρίου.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του και που μέσα σε ελάχιστες ώρες είχε πάνω από 2.000.000 προβολές:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...