286
Μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη έχει ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής | Reuters

O Νεϊμάρ κατηγορείται για βιασμό και απαντάει με τολμηρές φωτογραφίες

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουνίου 2019, 17:55
Μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη έχει ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής
|Reuters

O Νεϊμάρ κατηγορείται για βιασμό και απαντάει με τολμηρές φωτογραφίες

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουνίου 2019, 17:55

Τον μπελά του πάει να βρει ο Νεϊμάρ με την Δικαιοσύνη της χώρας του, μετά από καταγγελία μιας κοπέλας από το Σάο Πάουλο ότι την βίασε.

Η νεαρή γυναίκα, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, ισχυρίζεται πως είχε κανονίσει να συναντηθεί μαζί του στις 15 Μαΐου στο Παρίσι, έχοντας συνεννοηθεί μαζί του μέσω των social media.

Εκείνος εμφανίστηκε στις 20:00 στο ξενοδοχείο όπου έδωσαν ραντεβού και ήταν εμφανώς μεθυσμένος. Όπως αναφέρει στην καταγγελία της, σύντομα ο Νεϊμάρ έγινε επιθετικός και λίγο μετά την βίασε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Η ίδια τονίζει πως δυο ημέρες αργότερα έφυγε από τη γαλλική πρωτεύουσα και πως φοβήθηκε να καταγγείλει το συμβάν στις γαλλικές Αρχές. Εντούτοις, στις 31 Μαΐου έκανε την καταγγελία στην αστυνομία του Σάο Πάουλο.

Την Κυριακή είχαμε και την πρώτη αντίδραση του ποδοσφαιριστή. Με βίντεο στο Instagram, ο Νεϊμάρ απάντησε στις κατηγορίες εναντίον του.

«Όποιος με ξέρει, γνωρίζει τη συμπεριφορά μου και πως ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, τονίζοντας ακόμα πως «ελπίζω οι ερευνητές να διαβάσουν τα μηνύματα και να δουν τι συνέβη».

Στο video συμπεριέλαβε μηνύματα και αποκαλυπτικές φωτογραφίες και τονίζει πως του τα έστειλε στο WhatsApp η ίδια μερικές ημέρες μετά τη συνάντησή τους.

Τέλος και οι εκπρόσωποι του Νεϊμάρ ανέφεραν σε δήλωσή τους πως «Αν και τον εξέπληξαν τα νέα, τα γεγονότα ήταν γνωστά στον παίκτη και την ομάδα του, δεδομένου ότι πριν λίγες ημέρες υπήρξε θύμα απόπειρας εκβιασμού από δικηγόρο από το Σάο Πάουλο, ο οποίος είπε ότι εκπροσωπούσε το φερόμενο ως θύμα. Απορρίπτουμε τις κατηγορίες και πάνω απ’ όλα την έκθεση στα ΜΜΕ μιας εξαιρετικά αρνητικής κατάστασης. Όλες οι αποδείξεις της απόπειρας εκβιασμού και του μη βιασμού θα κατατεθούν στις αστυνομικές αρχές σύντομα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...