260
To νέο «πόνημα» της Voxpop Analysis όπου παρουσιάζεται στο πρωτοσέλιδο της «Documento» | Τwitter

O Μr. Voxpop του Βαξεβάνη «ξαναχτύπησε» με δημοσκόπηση-σωσίβιο για Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 3 Φεβρουαρίου 2019, 13:43
To νέο «πόνημα» της Voxpop Analysis όπου παρουσιάζεται στο πρωτοσέλιδο της «Documento»
|Τwitter

O Μr. Voxpop του Βαξεβάνη «ξαναχτύπησε» με δημοσκόπηση-σωσίβιο για Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 3 Φεβρουαρίου 2019, 13:43

Ο Ιωάννης Σκλιας, πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν επικεφαλής της εταιρείας δημοσκοπήσεων Voxpop Analysis, επανέρχεται με νέα έρευνα που φιγουράρει στο πρωτοσέλιδο της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας «Documento» του Κώστα Βαξεβάνη, η οποία φτάνει στο σημείο να συρρικνώσει το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε μόλις δύο ποσοστιαίες μονάδες!

Ως εκδότης, ο γνωστός για τις προνομιακές επαφές του με τον στενό κύκλο του Μαξίμου κ. Βαξεβάνης έχει ξαναχρησιμοποιήσει έρευνα του υποψηφίου βουλευτή Κορίνθου το 2015 και πρώην φοιτητή του υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη, για να δείξει στον κόσμο ότι «η ψαλίδα κλείνει» και δεν είναι πια διψήφια η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ (δείτε το προτελευταίο «χτύπημα» κάτω).

Η νεοσύστατη εταιρεία δημοσκοπήσεων, με κεφάλαιο 100 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, είχε παραπεμφθεί στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) από τον Σύλλογο Εταιρειών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ), καθώς δεν δέχθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο έρευνα που είχε διενεργήσει και πάλι για λογαριασμό της «Documento» τον περασμένο Ιούλιο (θυμηθείτε τη κάτω).

Η ίδια η Voxpop πάντως, με μακροσκελέστατη ανακοίνωσή της (δείτε τη κάτω) στις 2 Νοεμβρίου 2018,  είχε διαψεύσει ότι αρνήθηκε τον ελέγχο και μάλιστα επικαλείτο σχετική επιστολή με την οποία ο νόμιμος εκπρόσωπός της δήλωνε ρητά και κατηγορηματικά ότι δέχεται τον έλεγχο για την συγκεκριμένη έρευνα και καλούσε την «ελεγκτική εταιρεία να διεξάγει συστηματικά έλεγχο ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ της Voxpop».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υπέπεσε στην αντίληψη μας ένα δημοσίευμα από την ιστοσελίδα ellinkahoaxes.gr το οποίο αναφέρεται στη Voxpop…

Geplaatst door Voxpop Analysis op Vrijdag 2 november 2018

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...