174
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βρίσκεται από την Τετάρτη στην Αρχαία Ολυμπία | ertnews.gr

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στη φωτιά της Αρχαίας Ολυμπίας: Δίνουμε μάχη σώμα με σώμα

Protagon Team Protagon Team 5 Αυγούστου 2021, 12:03
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βρίσκεται από την Τετάρτη στην Αρχαία Ολυμπία
|ertnews.gr

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στη φωτιά της Αρχαίας Ολυμπίας: Δίνουμε μάχη σώμα με σώμα

Protagon Team Protagon Team 5 Αυγούστου 2021, 12:03

«Στο σημείο αυτό, λίγο έξω από την πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας, διεξάγεται μια ολονύχτια μάχη -σώμα με σώμα- με τη φωτιά για να την περιορίσουμε και να μείνει ακέραιος ο αρχαιολογικός χώρος και η πόλη φυσικά».

Αυτό δήλωσε το πρωί της Πέμπτης στην κάμερα της ΕΡΤ1 ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος βρίσκεται από το απόγευμα της προηγουμένης στην περιοχή, για να συντονίσει την όλη επιχείρηση.

«Αυτή τη στιγμή πεζοπόρα τμήματα είναι μέσα στη φωτιά και προσπαθούν να την περιορίσουν και να την οριοθετήσουν προκειμένου να μην εισέλθει στον αρχαιολογικό χώρο», προσέθεσε ο κ. Χρυσοχοΐδης. Ο υπουργός σημείωσε ότι «διαθέτουμε πάρα πολλά εναέρια μέσα προκειμένου να κλείσουμε αυτό το μέτωπο, γιατί έχουμε κι άλλα μέτωπα σε εξέλιξη».

 

Οπως ανέφερε το ertnews.gr, ο κ. Χρυσοχοΐδης έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους αξιωματικούς, τους πυροσβέστες, γυναίκες και άνδρες, λέγοντας ότι «δίνουν αγώνα ηρωικό, τους αξίζουν πολλά, τους χρωστάμε πολλά».

Ο ίδιος υπογράμμισε πως οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες, τις οποίες δεν συναντάμε συχνά. «Ωστόσο και σε αυτές τις συνθήκες υπάρχει σχέδιο διαχείρισης κρίσεων, το οποίο και εφαρμόζουμε», προσέθεσε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...