238
«Αυτό είναι κούρεμα αυτοδυναμίας, με αυτό θα πετάμε», δείχνει διακεδάζοντάς το ο Κυριάκος Μητσοτάκης | Twitter/KyriakosMitsotakis

Ο Μητσοτάκης, το «κούρεμα αυτοδυναμίας» και η φαλάκρα… Χατζηδάκη και Δένδια

Protagon Team Protagon Team 2 Νοεμβρίου 2018, 10:17
«Αυτό είναι κούρεμα αυτοδυναμίας, με αυτό θα πετάμε», δείχνει διακεδάζοντάς το ο Κυριάκος Μητσοτάκης
|Twitter/KyriakosMitsotakis

Ο Μητσοτάκης, το «κούρεμα αυτοδυναμίας» και η φαλάκρα… Χατζηδάκη και Δένδια

Protagon Team Protagon Team 2 Νοεμβρίου 2018, 10:17

H βόλτα-έκπληξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μοσχάτο, στους δρόμους πέριξ των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας, έστειλε ένα επικοινωνιακό μήνυμα για την άνεση του προέδρου της ΝΔ να συναντάται με τον απλό κόσμο –σε αντίθεση με τον Αλέξη Τσίπρα που όταν κατεβαίνει στους δρόμους αυτό γίνεται σε αυστηρά ελεγχόμενο περιβάλλον. Παράλληλα όμως έδωσε και μια ευκαιρία για αστεϊσμούς μεταξύ του αρχηγού και των βουλευτών του κόμματος, προσφέροντάς μας μια πιο ανθρώπινη εικόνα τους –πάντα χρήσιμη καθώς πλησιάζουμε στις εκλογές.

Αφορμή αποτέλεσε μια κουβέντα του κ. Μητσοτάκη με τον ιδιοκτήτη ενός μπαρμπέρικου. Κατά την επίσκεψή του στο κουρείο ο κ. Μητσοτάκης κατ’ αρχάς αστειεύτηκε υποδεικνύοντας σε ένα κάδρο «το κούρεμα αυτοδυναμίας, με αυτό θα πετάμε» (δείτε το σχετικό βίντεο).

Και ακολούθως, κατά τη συζήτησή του με τον κουρέα, ο πρόεδρος της ΝΔ ρώτησε, αναφερόμενος στον αντιπρόεδρο της ΝΔ που δεν τον λες και μακρυμάλλη: «Δηλαδή αν σας στείλω τον Χατζηδάκη, ας πούμε, τα ίδια λεφτά θα πάρει το κούρεμα;»

Ο κουρέας του απάντησε πως σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι θα είναι κούρεμα, αλλά… «μερεμέτι».

Αυτή η αναφορά του κ. Μητσοτάκη στον Κωστή Χατζηδάκη προκάλεσε τη γεμάτη χιούμορ και αυτοσαρκασμό αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ – και ετέρου φαλακρού – Νίκου Δένδια.

Μέχρι στιγμής, πάντως, ο κ. Χατζηδάκης δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά _ αν και, όπως προκύπτει από τη μελέτη των φωτογραφιών κάτω, έχει μάλλον ελαφρώς περισσότερα μαλλιά από τον κ. Δένδια…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...