548
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής σε καφετέριες και όχι μόνο | IntimeNews

Ο Μητσοτάκης στη Γλυφάδα: «Ευθύνη μου είναι να ενώσω, όχι να διχάσω»

Protagon Team Protagon Team 21 Μαΐου 2019, 19:28
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής σε καφετέριες και όχι μόνο
|IntimeNews

Ο Μητσοτάκης στη Γλυφάδα: «Ευθύνη μου είναι να ενώσω, όχι να διχάσω»

Protagon Team Protagon Team 21 Μαΐου 2019, 19:28

Βόλτα στους δρόμους της Γλυφάδας πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Τρίτης, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε περιοχές της Αθήνας.

Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στην αγορά της Γλυφάδας και συναντήθηκε με επαγγελματίες που διατηρούν τα καταστήματά τους στην περιοχή, αλλά και με νέους που συνάντησε στο δρόμο και σε καφετέριες.

Τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποδέχθηκαν ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης και Ελληνικού Αντώνιος και ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και τον συνόδευσαν ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, ο αναπληρωτής γραμματέας Προγράμματος και πρώην αντιδήμαρχος Γλυφάδας Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας και το σύνολο των υποψηφίων βουλευτών του Νοτίου Τομέα.

Μιλώντας σε κατοίκους που τον υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως ευθύνη του είναι να ενώσει τον ελληνικό λαό και όχι να τον διχάσει. Όπως είπε το δίλημμα των εκλογών «δεν είναι «ή εμείς ή αυτοί» αλλά «αν θα πάει η χώρα επιτέλους μπροστά ή αν θα μείνει πίσω»».

«Υποδεχόμαστε ανθρώπους που δεν μας ψήφισαν ποτέ στο παρελθόν, αλλά τώρα συμπορεύονται μαζί μας σε αυτή τη μεγάλη μάχη. Γιατί καταλαβαίνουν ότι η νίκη της Νέας Δημοκρατίας θα είναι μια νίκη της Ελλάδος. Μια νίκη όλων των Ελλήνων», προσέθεσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, που τόνισε ότι «δεν είναι ώρα των ίσων αποστάσεων».

Απευθυνόμενος σε πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί για να τον ακούσουν, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ, φίλες και φίλοι, γι΄ αυτή την πάρα πολύ θερμή υποδοχή, εδώ στη Γλυφάδα. Δεν θα πω ότι είναι σαν το σπίτι μου, διότι είναι το σπίτι μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Χρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζουσες και σε όλους τους εορτάζοντες, γιορτάζει και ο γιός μου σήμερα. Είναι μια σπουδαία, μια σημαντική ημέρα σήμερα. Πέρασα και άναψα ένα κεράκι στην εκκλησία στην οποία παντρεύτηκαν οι γονείς μου το 1953.

Έχω την τιμή αυτή τη στιγμή να είμαι πρόεδρος της μεγάλης μας Παράταξης, δεν ξεχνώ όμως ότι είμαι και θα παραμείνω βουλευτής Β΄ Αθηνών. Με έχετε τιμήσει πολλές φορές με την εμπιστοσύνη σας. Σας ευχαριστώ γι΄ αυτό και τώρα σας ζητώ μέχρι την Κυριακή να κάνουμε όλες και όλοι μαζί τον τελευταίο μεγάλο αγώνα. Να στείλουμε το μήνυμα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής το βράδυ της 26ης Μαΐου.

Το βλέπετε ότι έχουμε το ρεύμα με το μέρος μας. Δεν χρειαζόμαστε καμία δημοσκόπηση για να διαβάσουμε τι συμβαίνει σήμερα στην ελληνική κοινωνία. Μια κοινωνία κουρασμένη, απογοητευμένη, θυμωμένη με αυτούς που μας κυβερνούν. Ψάχνει για ελπίδα, ψάχνει για στήριγμα. Θα το βρει στη μεγάλη μας Παράταξη, θα το βρει στη Νέα Δημοκρατία. Γιατί μόνο εμείς, φίλες και φίλοι, είμαστε η Παράταξη που μπορούμε να εγγυηθούμε τρία απλά πράγματα: Χαμηλότερους φόρους για κάθε Ελληνίδα και για κάθε Έλληνα. Πολλές νέες επενδύσεις, πολλές καλές νέες δουλειές -κυρίως για τα νέα παιδιά- που αναγκάζονται να φύγουν στο εξωτερικό. Και βέβαια ασφάλεια για κάθε Ελληνίδα για κάθε Έλληνα. Τελειώνουν οι πρακτικές της ανοχής στην παρανομία, στους κουκουλοφόρους που έχουν καταλάβει τα Πανεπιστήμια. Το πανεπιστημιακό άσυλο καταργείται -δεν αλλάζει, καταργείται- την επομένη της εκλογικής μας νίκης. Και ξαναπαίρνουμε στα χέρια μας τον έλεγχο της ζωής μας».