397
Ο Λιονέλ Μέσι με την φανέλα της Μπάρτσα. Μία εικόνα που φαίνεται πως δεν θα ξαναδούμε | REUTERS/Rafael Marchante/Pool

O Μέσι ενημέρωσε την Μπαρτσελόνα ότι αποχωρεί!

Protagon Team Protagon Team 25 Αυγούστου 2020, 20:38
Ο Λιονέλ Μέσι με την φανέλα της Μπάρτσα. Μία εικόνα που φαίνεται πως δεν θα ξαναδούμε
|REUTERS/Rafael Marchante/Pool

O Μέσι ενημέρωσε την Μπαρτσελόνα ότι αποχωρεί!

Protagon Team Protagon Team 25 Αυγούστου 2020, 20:38

Και όμως. Ο Λιονέλ Μέσι είναι με το ένα πόδι εκτός Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Βαρκελώνη, ο αργεντινός σταρ μίλησε με τον νέο προπονητή της ομάδας Ρόναλντ Κούμαν και στην συνέχεια φέρεται να έστειλε φαξ στη Μπαρτσελόνα, ενημερώνοντας ότι θέλει να αποχωρήσει εδώ και τώρα.

Την συγκεκριμένη είδηση μετέδωσαν από το βράδυ της Τρίτης οι μεγαλύτερες αθλητικές ιστοσελίδες της Ισπανίας έχοντας ως πηγή το TyC Sports.

Αφού κυκλοφόρησε η είδηση σοκ ότι ο Λιονέλ Μέσι ενημέρωσε τη Μπαρτσελόνα ότι η πρόθεσή του είναι να φύγει αυτό το καλοκαίρι, τώρα φαίνεται ότι η κόντρα μεταξύ εκείνου και της διοίκησης θα απογειωθεί. Η ενημέρωση του Μέσι έγινε μέσω φαξ που έστειλαν οι δικηγόροι του και σε αυτό συμπεριλαμβανόταν η τοποθέτηση της πλευράς του Αργεντινού σούπερ σταρ, ο οποίος θεωρεί ότι μπορεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος. Και κάπου εκεί ξεκινάει το μπέρδεμα και η διαμάχη.

Η Μπαρτσελόνα απάντησε επίσης με φαξ και σε αυτό εξηγούσε στον επί 16 χρόνια ηγέτη της, ότι δεν μπορεί να φύγει ως ελεύθερος και ότι έχει συμβόλαιο για ακόμα μία σεζόν. Το σημείο κλειδί σε αυτή την υπόθεση είναι μία ρήτρα που υπήρχε στη συμφωνία τους. Ο Μέσι θεωρεί ότι είναι ακόμα ενεργή και του επιτρέπει όποτε θελήσει, να φύγει, ενώ ο σύλλογος απάντησε πως αυτή η ρήτρα είχε ισχύ έως και τις 30 Μαΐου. Ολα δείχνουν πόλωση και ότι αυτό θα είναι κάτι περισσότερο από εάν καυτό μεταγραφικό σίριαλ.

Ο Μέσι βρέθηκε στη «Μασία» το 2000 και από το 2004 που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τους μεγάλους, έκανε μυθικά πράγματα, αλλάζοντας μία για πάντα το status του συλλόγου. Με 634 γκολ σε 731 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις κατέκτησε 34 τίτλους (2 τρεμπλ) και έγραψε ιστορία με τις αναρίθμητες ατομικές διακρίσεις του.

Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται πλέον, είναι το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του 33χρονου σούπερ σταρ. Παρί, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ιντερ, αλλά και το MLS είναι αυτοί που έχουν εκφράσει με κάποιον τρόπο το ενδιαφέρον τους. Βέβαια τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Υπάρχει η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιο των 100 εκατ. ευρώ μεικτά ετησίως.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...