930
Ο ΜακΚάρτνεϊ και οι υπόλοιποι Beatles την εποχή της δόξας. Και των οργίων... | Photo by Keystone/Getty Images/CreativeProtagon

Ο ΜακΚάρτνεϊ αποκαλύπτει όργια και… ομαδικούς αυνανισμούς από το παρελθόν των Beatles

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2018, 14:52
Ο ΜακΚάρτνεϊ και οι υπόλοιποι Beatles την εποχή της δόξας. Και των οργίων...
|Photo by Keystone/Getty Images/CreativeProtagon

Ο ΜακΚάρτνεϊ αποκαλύπτει όργια και… ομαδικούς αυνανισμούς από το παρελθόν των Beatles

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2018, 14:52

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ ξαναχτυπά! Λίγες ημέρες μετά τις αποκαλύψεις του ότι όσο μεσουρανούσε με τους Beatles είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών σε τέτοια κλίμακα που οι ουσιίες τον έκαναν να δει…τον Θεό, έδωσε μία χειμαρρώδη συνέντευξη στο περιοδικό  GQ βγάζοντας κι άλλα άπλυτα, αλλά και πικάντικα στη φόρα από το αθέατο σύμπαν της μεγαλύτερης μπάντας των 60s.

Κι αν αναρωτιέστε γιατί έχει ξαφνικά αυτή την τόσο αποκαλυπτική διάθεση ο πρώην μπασίστας του θρυλικού συγκροτήματος, η απάντηση είναι πολύ απλή: αυτή την εποχή, ο δαιμόνιος σερ Πολ προωθεί τον νέο του δίσκο «Egypt Station». Και προφανώς δεν υπάρχει καλύτερο και πιο αποτελεσματικό μάρκετινγκ, από το να ξεπουλάς τις πιο πριβέ και ανομολόγητες στιγμές σου από την εποχή που εσύ και τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ βρίσκονταν στην κορυφή. Κατά κάποιους, ο ΜακΚάρτνεϊ ξεπουλά το παρελθόν του, ώστε να πουλήσει και στο παρόν.

Ο 76χρονος μουσικός μιλά λοιπόν για τις θρυλικές ιστορίες, για το συγκρότημα, ενώ κάνει ιδιαίτερη μνεία στον Τζον Λένον. Θυμάται, ότι ο Τζον ήταν πολύ πιο τολμηρός από τον ίδιο και ήταν έτοιμος να δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα. Για παράδειγμα, ο ΜακΚάρτνεϊ ήταν πολύ πιο προσεκτικός σχετικά με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

«Ναι. Είχα ακούσει ότι σε αλλάζει και ότι δεν θα είσαι ποτέ ξανά ο ίδιος. Σκέφτηκα: Λοιπόν, αυτό μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι. Ξέρεις ότι θα καταλήξουμε στο τρελάδικο και να ακούσω τη φράση “συγγνώμη Πολ, δεν ήθελα να σου δώσω τόσο ή ήταν λάθος δόση” ή κάτι τέτοιο. Είμαι πολύ πρακτικός και ο πατέρας μου ήταν πολύ ευαίσθητος και με μεγάλωσε σαν να ήμουν ένα ευαίσθητο γατί», λέει χαρακτηριστικά και ιντριγκάρει.

Και συνεχίζοντας: «Ομως δεν ήταν τόσο κακό όσο φανταζόμουν, δεν ήταν κάτι τόσο τρομακτικό. Αλλά σίγουρα δεν είσαι ο ίδιος ποτέ ξανά. Εχεις ενοράσεις για το το πώς μπορεί να είναι η ζωή. Αυτό ήταν κάτι θετικό για τον Τζον, όχι όμως για μένα και είπα όχι πολλές φορές από τότε. Και με ήξερε αρκετά καλά, ότι αν έλεγα όχι, εννοούσα όχι».

Εκτός από τη χρήση ναρκωτικών, ο ΜακΚάρτνεϊ αναφέρθηκε και σε πιο σκανδαλιστικές φήμες που ακούγονταν για τους Beatles, και οι οποίες έκαναν λόγο για όργια. Εκείνος τόνισε ότι δεν ήταν φαν των οργίων, ωστόσο αποκάλυψε ότι μία φορά είχε πάρει μέρος σε τρίο.

Οργια και ομαδικοί αυνανισμοί

«Δεν ήταν πραγματικά όργια, κατά τη γνώμη μου. Υπήρχαν σεξουαλικές συνευρέσεις με θαυμάστριες. Δεν μου αρέσουν τα όργια, δεν θέλω κανέναν άλλον εκεί, το καταστρέφει! Μία φορά ήμασταν στο Λας Βέγκας και κάποιος μεσάζοντας της περιοδείας μας ρώτησε αν θέλαμε πόρνες. Απαντήσαμε όλοι “Ναι!”. Εγώ ζήτησα δύο. Ηταν υπέροχη εμπειρία, αλλά αυτό είναι το πιο κοντινό σε όργιο που έχω κάνει», εξομολογείται.

Ο ΜακΚάρτνεϊ δεν δίστασε επίσης να μιλήσει και για ένα περιστατικό ομαδικού αυνανισμού, ανάμεσα στον Λένον και τριών φίλων του.

«Αυτό έγινε στο σπίτι του Λένον και ήμασταν όλοι μαζεμένοι εκεί. Και αντί να κάνουμε πάρτι και να πιούμε, ήμασταν καθισμένοι όλοι σε κάτι καρέκλες, τα φώτα ήταν σβηστά και κάποιος άρχισε να αυνανίζεται, οπότε το κάναμε όλοι», περιγράφει ο σερ Πολ. Κατά τη διάρκεια μάλιστα της ομαδικής αυτής διαδικασίας, φρόντισαν να φωνάζουν και ονόματα, για «έμπνευση». «Φωνάζαμε “Μπριζίτ Μπαρντό, ουουου” και νομίζω ότι ο Τζον είπε “Ουίνστον Τσόρτσιλ”», θυμάται.

Η παρθενιά του Τζορτζ Χάρισον

Το «Σκαθάρι» αναφέρθηκε και σε μία ακόμη φήμη που είχε να κάνει με τον Τζορτζ Χάρισον, ο οποίος σύμφωνα με τον αστικό μύθο έχασε την παρθενιά του στα 17 του, σε ένα δωμάτιο όπου βρίσκονταν όλοι μαζί και στο τέλος μάλιστα τον χειροκρότησαν καλωσορίζοντάς τον στον κόσμο των σεξουαλικά ενεργών.

«Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι ιστορίες, ιδιαιτέρως για τους Beatles, τείνουν να γίνονται θρύλοι και πρέπει να το τσεκάρω. Μισό λεπτό… Γνωρίζω ότι είχαμε ένα κρεβάτι, δύο σετ κουκέτες και αν ένα από τα παιδιά ήθελε να φέρει κάποια κοπέλα, θα μπορούσε να ρίξει μία κουβέρτα πάνω του και κανείς δεν καταλάβαινε τίποτα, αν εξαιρέσεις μία μικρή κινητικότητα κάτω από τα σκεπάσματα. Δεν ξέρω αν έτσι έχασε την παρθενιά του ο Τζορτζ, ίσως. Θέλω να πω, ότι αυτό ήταν και η δύναμη των Beatles, αυτή η εγγύτητα που θύμιζε στρατιώτες στο ίδιο στρατόπεδο», αναφέρει.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο ΜακΚάρτνεϊ σχολίασε την αλλόκοτη συμπεριφρά του Λένον, ωστόσο υπογράμμισε ότι δεν είχε πει ποτέ ότι ήταν ο Ιησούς· μια αναφορά στον σκανδαλώδη, για την εποχή, ισχυρισμό του Λένον ότι οι Beatles ήταν πιο διάσημοι από τον Χριστό.

«Δεν το θυμάμαι αυτό. Νομίζω θα το θυμόμουν. Ηταν ένας τύπος που θα μπορούσε να το κάνει. Ομως, δεν θυμάμαι να το έκανε», ξεκαθαρίζει.

Ο άτακτος Λένον

Παράλληλα, θυμήθηκε και ένα περιστατικό σε κλαμπ, όπου ο Τζον Λένον γνώρισε ένα ζευγάρι και επέστρεψε στο σπίτι του μαζί τους γιατί η σύζυγος ήθελε να κάνει σεξ με τον διάσημο Τζον: «Αυτό όντως συνέβη και ο Τζον ανακάλυψε ότι ο σύζυγος τους παρακολουθούσε σε όλη τη διάρκεια της συνουσίας. Ηταν εντάξει με αυτό. Για να πω την αλήθεια δεν θα μου άρεσε κάτι τέτοιο. Την σύζυγο κάποιου άλλου; Σίγουρα δεν θα ήθελα να το ξέρει ο σύζυγος», λέει με προσκοπική διάθεση.

Οσο για το παρασκήνιο της διάλυσής τους: «Μία από τις πιο στενάχωρες στιγμές για μένα ήταν η διάλυση των Beatles, ο μόνος τρόπος για να σώσω την επιχειρηματική πλευρά τους ήταν να κάνω μήνυση στους Beatles, όμως αυτό θα ήταν σαν ακόμα μία συντριβή. Και το κατάλοιπο αυτού ήταν ότι έφταιγα. Ημουν αυτός που “έσπασε” τους Beatles. Και πέρασα λίγο καιρό λέγοντας: όχι, δεν το έκανα εγώ αυτό. Ο Τζον ήθελε τη Γιόκο και μας είπε ότι αφήνει τους Beatles (…)», λέει χαρακτηριστικά.

Οπως αποκάλυψε, κατάφερε να διορθώσει κάποια πράγματα στη σχέση του με τον Τζον, πριν από την σοκαριστική δολοφονία του στις 8 Δεκεμβρίου του 1980.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...