163
O Λάσα Σουσανασβίλι κατά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια το πρωί της Δευτέρας 21/5 | INTIMEnews

Το «Λίπος» πήρε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην ομάδα υπεράσπισής του

Protagon Team Protagon Team 21 Μαΐου 2018, 14:39
O Λάσα Σουσανασβίλι κατά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια το πρωί της Δευτέρας 21/5
|INTIMEnews

Το «Λίπος» πήρε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην ομάδα υπεράσπισής του

Protagon Team Protagon Team 21 Μαΐου 2018, 14:39

Ο φερόμενος ως αρχηγός της ρωσόφωνης μαφίας παγκοσμίως, Λάσα Σουσανασβίλι -γνωστότερος ως «Το Λίπος»- πρόσθεσε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην ομάδα των συνηγόρων υπεράσπισής του, προκειμένου να αντιμετωπίσει το αίτημα έκδοσής του (και των δύο ακόμη συγκατηγορουμένων του) που έχουν καταθέσει οι γαλλικές αρχές.

Το αίτημα αναμένετο να εκδικαστεί το Τριμελές Εφετείο τη Δευτέρα, για μία ακόμη φορά ωστόσο οι δικηγόροι του ζήτησαν και πήραν αναβολή επικαλούμενοι διάφορα κωλύματα.

293353
Σαφώς αδυνατισμένος ο Λάσα Σουσανασβίλι μεταφέρεται συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης/ ΙΝΤΙΜΕnews

293356Οσο για την κυρία Κωνσταντοπούλου, όπως μετέδωσε το voria.gr, δεν εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο, αλλά θα συνδράμει στο άμεσο μέλλον στην υπεράσπιση των τριών κακοποιών που συνελήφθησαν κατά την αστυνομική επιχείρηση της 16ης Απριλίου, στην Πυλαία.

«Το Λίπος» είχε βγει από τις ελληνικές φυλακές κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου, επικαλούμενος σοβαρά προβλήματα υγείας. Συνελήφθη ξανά στα μέσα του περασμένου Απριλίου μετά από συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...