329
Ο Νίσον σε σκηνή της νέας του ταινίας «Cold Pursuit» | IMDB

Ο Λίαμ Νίσον σοκάρει: «Οταν βίασαν μια φίλη μου εψαχνα να σκοτώσω έναν μαύρο μπάσταρδο»

Protagon Team Protagon Team 4 Φεβρουαρίου 2019, 21:08
Ο Νίσον σε σκηνή της νέας του ταινίας «Cold Pursuit»
|IMDB

Ο Λίαμ Νίσον σοκάρει: «Οταν βίασαν μια φίλη μου εψαχνα να σκοτώσω έναν μαύρο μπάσταρδο»

Protagon Team Protagon Team 4 Φεβρουαρίου 2019, 21:08

«Ντρέπομαι που το λέω, αλλά, ναι, κάποια στιγμή στη ζωή μου, έψαχνα να σκοτώσω έναν μαύρο μπάσταρδο». 

Σκληρά λόγια απ’ όπου και αν προέρχονται – ειδικά δε, αν τα έχει πει κάποιος διάσημος, όπως ο Λίαμ Νίσον.

Σάλο ξεσήκωσαν λοιπόν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι δηλώσεις του ιρλανδού ηθοποιού μετά τις αποκαλύψεις του για την αντίδρασή του, όταν έμαθε ότι έπεσε θύμα βιασμού μία αγαπημένη του φίλη.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον Independent για την προώθηση της νέας του ταινίας «Cold Pursuit» ο 66χρονος ηθοποιός περιέγραψε πώς ξεχύθηκε στους δρόμους ψάχνοντας έναν «μαύρο μπάσταρδο» για να τον σκοτώσει παίρνοντας εκδίκηση.

«Ηταν κάτι το αυθόρμητο, ο Θεός σε συγχωρεί, όταν πρόκειται για μέλος της οικογένειάς σου που έχει πληγεί υπό εγκληματικές συνθήκες», τόνισε ο ηθοποιός.

Οπως εξήγησε, όταν επέστρεψε από υπερατλαντικό ταξίδι πριν από μερικά χρόνια του είπαν ότι ένα αγαπημένο του πρόσωπο έπεσε θύμα βιασμού.

«Χειρίστηκε την κατάσταση με τον πιο εξαιρετικό τρόπο. Ομως η δική μου αυθόρμητη αντίδραση ήταν όταν ρώτησα αν ήξερε ποιος το έκανε. Μου απάντησε: Οχι. Τι χρώματος ήταν; Και μου είπε ήταν ένας μαύρος», συνέχισε ο Νίσον.

«Σηκώθηκα και βγήκα στους δρόμους με ένα ρόπαλο, ελπίζοντας ότι θα πλησιάσει κάποιος -ειλικρινά, ντρέπομαι που το λέω- και το έκανα αυτό για σχεδόν μία εβδομάδα, με την ελπίδα ότι ο “μαύρος μπάσταρδος” θα βγει από καμία παμπ και θα μου την πει, ξέρετε; Ε, θα τον σκότωνα» σημείωσε.

«Μου πήρε μία με μιάμιση εβδομάδα για να το ξεπεράσω. Μου έλεγαν “πού πηγαίνεις;” και τους έλεγα “πάω μια βόλτα”», είπε ο Νίσον, ο οποίος πρόσθεσε ότι ήταν ένα απαίσιο χρονικό διάστημα, αλλά και ότι πήρε ένα χρήσιμο μάθημα από αυτήν την απαίσια αντίδρασή του.

Ανέφερε ότι έχοντας μεγαλώσει στη Βόρεια Ιρλανδία κατά τη διάρκεια των «Tαραχών» (σ.σ: των γνωστών Troubles, δηλαδή της αιματηρής κόντρας ανάμεσα στους ενωτικούς Προτεστάντες του Ολστερ και τους ιρλανδούς καθολικούς εθνικιστές, που διήρκεσε 30 χρόνια, από το 1968 μέχρι το 1998) του έδωσε μία ιδέα του αισθήματος της ανάγκης για εκδίκηση και του πόσο καταστροφικό θα μπορούσε να αποβεί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...