168
Καρέ καρέ η αποχώρηση του Παν. Λαφαζάνη από το πλατό του Action 24 μετά την αντιπαράθεσή του με τον Κων. Μπογδάνο | Action24/CreativeProtagon

O Λαφαζάνης πήρε προσωπικά το «πουλημένοι Αριστεροί» και αποχώρησε από το στούντιο

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2018, 09:12
Καρέ καρέ η αποχώρηση του Παν. Λαφαζάνη από το πλατό του Action 24 μετά την αντιπαράθεσή του με τον Κων. Μπογδάνο
|Action24/CreativeProtagon

O Λαφαζάνης πήρε προσωπικά το «πουλημένοι Αριστεροί» και αποχώρησε από το στούντιο

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2018, 09:12

Ενα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας στο στούντιο του Action 24 όπου καλεσμένος της εκπομπής «Brainstorming» ήταν ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Σε ένα σημείο της εκπομπής, ο πρώην υπουργός της Πρώτης Φοράς Αριστερά, διαφώνησε με χαρακτηρισμούς που είχε αποδώσει σε αριστερούς πολιτικούς ο δημοσιογράφος -και τακτικός καλεσμένος των παρουσιαστών Γιώργου Πιέρρου και Σταμάτη Ζαχαρού- Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο τελευταίος μόλις είχε προχωρήσει στην εκτίμηση ότι «η Αριστερά πεθαίνει» επειδή πολλοί αριστεροί πολιτικοί είναι «εγωιστές, αυτοαναφορικοί και πουλημένοι».

Θα αρκούσε το θεατράλε του Μπογδάνου για να ενοχληθείς, αλλά προφανώς ο κ. Λαφαζάνης πήρε κάποια πράγματα πολύ προσωπικά. «Δεν δέχομαι τέτοιους χαρακτηρισμούς» είπε και σηκώθηκε να φύγει από το στούντιο. Στην αντιπρόταση του Μπογδάνου να φύγει εκείνος, ο επικεφαλής της ΛΑΕ ήταν αμετάπειστος.

Απαχώρησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης από το πλατό του Action24

Απαχώρησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης από το πλατό του Action24

Geplaatst door BrainStorming op Maandag 15 oktober 2018

Επίσης προφανώς, ο κ. Λαφαζάνης ξέχασε την εποχή που ο ίδιος και οι συνοδοιπόροι του στόλιζαν τους πολιτικούς τους αντιπάλους με χαρακτηρισμούς «γερμανοτσολιάδες», «Κουίσλινγκ» κλπ. Τώρα τον πειράζει που κάποιος αποκάλεσε κάποιους αριστερούς πολιτικούς «πουλημένους». Η αποστροφή του Μπογδάνου χαρακτηριστική: «κυβερνάνε αυτή τη στιγμή η μισοί»…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News