170
Οσοι έπρεπε να μπουν στο κέντρο με το ΙΧ τους αντίκρισαν πολλές φορές τις ασπροκόκκινες ταινίες της Αστυνομίας που απαγόρευαν τη διέλευση των οχημάτων σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας | φωτ. αρχείου

Πέτσας: Ευχαριστούμε τους Αθηναίους για την υπομονή τους λόγω Σι Τζινπίνγκ

Protagon Team Protagon Team 12 Νοεμβρίου 2019, 16:37
Οσοι έπρεπε να μπουν στο κέντρο με το ΙΧ τους αντίκρισαν πολλές φορές τις ασπροκόκκινες ταινίες της Αστυνομίας που απαγόρευαν τη διέλευση των οχημάτων σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας
|φωτ. αρχείου

Πέτσας: Ευχαριστούμε τους Αθηναίους για την υπομονή τους λόγω Σι Τζινπίνγκ

Protagon Team Protagon Team 12 Νοεμβρίου 2019, 16:37

Με ανάρτησή του στο Twitter, o κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, θέλησε να ευχαριστήσει τους πολίτες της Αθήνας για την υπομονή και κατανόηση που επέδειξαν το τελευταίο διήμερο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ.

Το πρόγραμμα του προέδρου της Κίνας κατά την παραμονή του στη χώρα μας και τα μέτρα ασφαλείας για επίσκεψή του, έφεραν τις… συνήθεις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με αποκλεισμούς δρόμων και σταθμών του Μετρό, προκαλώντας «έμφραγμα» στους δρόμους και αφάνταστη ταλαιπωρία για όσους είχαν την ατυχία να πρέπει να κινηθούν στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Κεντρικές οδικές αρτηρίες έμειναν για ώρες κλειστές κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων του προέδρου Σι Τζινπίνγκ σε ένα εφιαλτικό διήμερο για τους οδηγούς της Αθήνας. Την ήδη δύσκολη κατάσταση στους δρόμους ήρθαν να επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο οι πορείες φοιτητών στο κέντρο τη Δευτέρα.

Σεβόμενος την ταλαιπωρία των πολιτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τούς ευχαρίστησε εκ μέρους της κυβέρνησης «για την κατανόησή τους, για τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας που -όπως σημείωσε- είναι απαραίτητα, όταν τόσο σημαντικοί ηγέτες όπως ο πρόεδρος Σι Τζινπίγνκ, επισκέπτονται τη χώρα μας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...