475
Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη | INTIMEnews

Ο Κυμπουρόπουλος απαντά στο «γλάστρα» του Τσίπρα: «Αδικο αυτό που είπατε για εμένα»

Protagon Team Protagon Team 9 Μαΐου 2019, 09:45
Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη
|INTIMEnews

Ο Κυμπουρόπουλος απαντά στο «γλάστρα» του Τσίπρα: «Αδικο αυτό που είπατε για εμένα»

Protagon Team Protagon Team 9 Μαΐου 2019, 09:45

Η προσβλητική από κάθε άποψη φράση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιφέρει (τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του) Στέλιο Κυμπουρόπουλο «σαν γλάστρα δεξιά και αριστερά», σόκαρε ακόμα και αυτούς που τείνουν να συνηθίσουν την κατάντια του κοινοβουλίου με τη διαρκή διολίσθηση του κοινοβουλευτικού διαλόγου.

Η απάντηση στον Πρωθυπουργό ήρθε από τον ίδιο τον κ. Κυμπουρόπουλο: «Είναι άδικο αυτό που είπατε για εμένα», είπε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη, σε μία κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης.

Οπως επεσήμανε, συνήθως δεν απαντά σε τέτοιου είδους επιθέσεις, αλλά είναι άδικο να κρίνεται με αυτόν τον τρόπο η πορεία του.

Τι είπε στη Βουλή ο Τσίπρας για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο

«Σε ό,τι αφορά το θέμα συνανθρώπων μας με αναπηρία και συμπαθή υποψήφιό σας Κυμπουρόπουλου που σέβομαι και τιμώ. Εσείς δεν τον σέβεστε κύριε Μητσοτάκη γιατί τον περιφέρετε ως γλάστρα δεξιά και αριστερά. Τον χρησιμοποιείτε προεκλογικά».

«Είναι άδικο να αποτυπώνεται η προσπάθειά μου με αυτόν τον τρόπο, ότι δηλαδή ο πρόεδρος της ΝΔ με εκμεταλλεύεται, αφού μπορώ και θέλω να είμαι κοντά στον κόσμο και να διαδώσω το όνειρό μου και την θέλησή μου να κάνω κάτι για την Ελλάδα μας», ανέφερε ο κ. Κυμπουρόπουλος.

«Θέλω και μπορώ να σας εκπροσωπήσω στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο», τόνισε και ζήτησε τη στήριξη των πολιτών και όχι τη λύπηση, για να καταφέρει να εκλεγεί στο Ευρωκοινοβούλιο.

«Θέλω και μπορώ να σας εκπροσωπήσω στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Θέλω να σας εκπροσωπήσω γιατί έχω όνειρα. Ενα από αυτά είναι να επαναφέρουμε στην Ελλάδα την Αριστεία. Την Αριστεία που τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μας την έχουν καταπατήσει και κοροϊδέψει», σημείωσε μεταξύ άλλων για να συμπληρώσει:

«Εχω μάθει στη ζωή μου να κάνω διάφορα πράγματα που είναι άριστα. Αυτή τη φορά ζητώ τη βοήθεια σας για να γίνει άριστος. Να φτάσω εκεί ψηλά στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

»Κάθε φορά φοβάμαι και ανησυχώ ότι δεν θα βγάλω κάποιο πολιτικό λόγο ή σκέψη. Κάθε φορά όμως καταλαβαίνω ότι η ίδια μου η υποψηφιότητα έχει σκοπό να αλλάξει τον πολιτικό τρόπο, ο οποίος δεν είναι να καβγαδίζουμε σε κάποια πάνελ. Ο νέος πολιτικός λόγος που θέλω να εκφράσω είναι εδώ και θέλω να τον εκφράσω εδώ μαζί σας, είμαι εδώ, η ζωή μου η πορεία μου και καθ τον καταθέσω και ζητώ να τον κρίνετε και να τον αξιολογήσετε για να καταλάβετε».

Στην αναφορά του στη Συμφωνία των Πρεσπών, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ σχολίασε πως «είναι σαν να παίρνουν κάτι από την Ελλάδα». «Αυτό είναι άδικο. Θα προσπαθήσω με την φωνή μου για να μπορέσω να πείσω, να αλλάξω κάτι, να σεβαστεί ο κόσμος, τη Μακεδονία. Η Μακεδονία είναι ελληνική», είπε ο κ. Κυμπουρόπουλος και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας:

«Μαζί να κάνουμε μια καλύτερη Ελλάδα όπως την έχουμε φανταστεί. Αφού μπορώ εγώ μπορείτε και εσείς. Όλοι μαζί θέλω να με κρίνετε και να με αξιολογήσετε και μετά. Μετά σας χρειάζομαι ακόμα περισσότερο».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...