Από τα γραφεία και τα computer στις... παραλίες του Αγιου Δομίνικου ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας (έστω και δια αντιπροσώπου) | Facebook
Επικαιρότητα

Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι «πιο τούμπανο» από τον σωσία του στο «Survivor»

O περιφερειάχης Στερεάς Ελλάδας πήγε για λίγο στον Αγιο Δομίνικο, έστω και μέσω Facebook, κάνοντας και τις αναγκαίες συγκρίσεις με τον νέο παίκτη των Μαχητών
Protagon Team

Με το που παρουσιάστηκαν οι νέοι παίκτες στο «Survivor», η ομοιότητα -τουλάχιστον φυσιογνωμικά- ήταν εμφανής. Ο λόγος για τον βολιώτη παίκτη Πάνο Θεοδώρου, fitness specialist και σχεδιαστή προγραμμάτων εκγύμνασης, που ήρθε να ενισχύσει την ομάδα των Μαχητών, αλλά έγινε αμέσως viral χάρη στην ομοιότητά του με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη.

Τα σχόλια στα social media πήραν «φωτιά», με τους χρήστες να εξαντλούν την ευρηματικότητά τους στα photoshop και τα κολάζ φωτογραφιών (φωτ. κάτω). Ξαφνικά ο περιφερειάρχης έγινε, μέσα σε μία ημέρα, πρωταγωνιστής στο δημοφιλές ριάλιτι του καναλιού.

 

Ο ίδιος ο περιφερειάρχης έδειξε πάντως να το διασκεδάζει και με το χιούμορ που τον διακρίνει (θυμηθείτε την απολαυστική του συνέντευξη στον τσολιά της Ελληνοφρένειας), «πετάχτηκε» μέσω Facebook μέχρι τον Αγιο Δομίνικο, όπου προχώρησε και στις «αναγκαίες συγκρίσεις» με τον νέο παίκτη των Μαχητών, υπερηφανευόμενος – με γενναία δόση αυτοσαρκασμού- ότι «είναι πιο τούμπανο» από τον Πάνο Θεοδώρου.