368
Ο Ρίτσαρντ Γκιρ σε σκηνή από την ταινία «Arbitrage» | Roadside Attractions

Ο ξεχωριστός κύριος Γκιρ τώρα και στο Κογκρέσο;

Protagon Team Protagon Team 13 Αυγούστου 2018, 11:53
Ο Ρίτσαρντ Γκιρ σε σκηνή από την ταινία «Arbitrage»
| Roadside Attractions

Ο ξεχωριστός κύριος Γκιρ τώρα και στο Κογκρέσο;

Protagon Team Protagon Team 13 Αυγούστου 2018, 11:53

Το μεγαλύτερο ρόλο της ζωής του καλείται να υποδυθεί ο αστέρας του Χόλιγουντ Ρίτσαρντ Γκιρ, καθώς όλα δείχνουν ότι αποτελεί τη βασική προτίμηση των Δημοκρατικών για τη θέση του υποψήφιου βουλευτή για το Κογκρέσο για τη 18η Περιφέρεια της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με το Vanity Fair, ο σημερινός εκπρόσωπος της 18ης Περιφέρειας της πολιτείας της Νέας Υόρκης στη Βουλή των Αντιπροσώπων, Σον Πάτρικ Μάλονι, διεκδικεί τη θέση του γενικού εισαγγελέα τον προσεχή Σεπτέμβριο και εφόσον εκλεγεί η θέση στο Σώμα θα είναι ανοιχτή. Και εκεί έρχεται να αναλάβει δράση ο Γκιρ.

Ο 68χρονος ηθοποιός και ακτιβιστής συζητείται στους κύκλους των Δημοκρατικών ως πιθανή αντικατάσταση του Mάλονι. «Το όνομα του Ρίτσαρντ Γκιρ ψιθυρίζεται μεταξύ των Δημοκρατικών. Θα δούμε τι θα γίνει μ’ αυτό», δήλωσε ο δήμαρχος του Μίντλταουν, Τζόι ΝτιΣτέφανο.

Ο δήμαρχος ανέφερε επίσης ότι η σύζυγός του Λίντα είναι ενθουσιασμένη με την προοπτική της υποψηφιότητας του Γκιρ και υπενθύμισε ότι υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Μάλονι για τη θέση του γενικού εισαγγελέα. Σε περίπτωση που ο Μάλονι δεν εκλεγεί τότε σκοπεύει να επαναδιεκδικήσει τη σημερινή του έδρα στο Κογκρέσο. Και τότε το σενάριο με την υποψηφιότητα Γκιρ θα ναυαγήσει.

«Η ουσία είναι ότι επιθυμώ να εκλεγεί ένας Δημοκρατικός που θα μπορεί να αποκρούει την ατζέντα του Τραμπ», δήλωσε ο ΝτιΣτέφανο.

Θα γίνει μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων o Ρίτσαρντ Γκιρ; Σύντομα θα το ξέρουμε.

Ο Γκιρ δεν είναι ένας ακόμη ουρανοκατέβατος σταρ του Χόλιγουντ, που αναρωτιέται τι να κάνει για να γεμίσει τον ελεύθερο χρόνο του και αρχίζει να σκέφτεται το ενδεχόμενο της εμπλοκής του με την πολιτική. Βουδιστής που έχει εδώ και πολλά χρόνια εμπλακεί ως μάχιμος ακτιβιστής σε ό,τι έχει να κάνει με τα δικαιώματα των Θιβετιανών, έχει μιλήσει ανοιχτά για διάφορες περιπτώσεις παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κίνα-γεγονός που τον κατέστησε persona-non-grata στη συγκεκριμένη χώρα.

Ο ίδιος έχει ιδρύσει δύο μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, τους International Campain for Tibet και Gere Foundation. Οι εκπρόσωποί του δεν έχουν ακόμη σχολιάσει ή επιβεβαιώσει τις φήμες σχετικά με την απόφασή του να ασχοληθεί τόσο ενεργά με την πολιτική, όσοι παρακολουθούν όμως στενά πόσο ανήσυχο πνεύμα είναι και πόσο εξαγριώνεται κάθε φορά που ο Ντόναλντ Τραμπ κάνει μία ακόμη προκλητική δήλωση, ξέρουν ότι ο δρόμος προς το Κογκρέσο είναι ο επόμενος ρόλος-κλειδί για τον Γκιρ.

Ενας ρόλος, καθόλου κόντρα!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...