198
Ο Νίκος Κοτζιάς εξανίσταται στο βήμα της Βουλής | INTIMEnews

Ο Κοτζιάς, ο Καμμένος, τα e-mail του ΥΠΕΞ και οι ρώσοι πράκτορες

Protagon Team Protagon Team 10 Μαΐου 2019, 17:41
Ο Νίκος Κοτζιάς εξανίσταται στο βήμα της Βουλής
|INTIMEnews

Ο Κοτζιάς, ο Καμμένος, τα e-mail του ΥΠΕΞ και οι ρώσοι πράκτορες

Protagon Team Protagon Team 10 Μαΐου 2019, 17:41

Ενα ακόμα επεισόδιο της κουραστικής κόντρας μεταξύ των δύο πρώην υπουργών του Αλέξη Τσίπρα, των Νίκου Κοτζιά και Πάνου Καμμένου, εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής.

Αυτή τη φορά ήταν σειρά του πρώην υπουργού των Εξωτερικών να αφήσει υπόνοιες ανάμειξης των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών, προκειμένου να έρθουν στα χέρια του κ. Καμμένου απόρρητα – ή εν πάσει περιπτώσει διαβαθισμένα- e-mail του υπουργείου (θυμηθείτε περισσότερα για το θέμα εδώ).

«Λεει αυτός ο βουλευτής (σ.σ. ο Πάνος Καμμένος) ότι ο Κοτζιάς κατέστρεψε το σέρβερ του υπουργείου για να μην αποκαλυφθουν αυτά τα email. Ομως αυτός ο μάγκας ο βουλευτής κατάφερε να τα βρει.

»Παίρνω από τη Βουλή αυτά τα email και βλέπω ότι έχουν διακινηθεί από αμερικάνικο σέρβερ, άρα πρόκειται για ιδιωτικές συνομιλίες. Συζητώ με φίλους μου που γνωρίζουν τεχνικά τα θέματα και μου λένε ότι είναι πολύ δύσκολο να παραβιάσεις τους αμερικάνικους σέρβερ. Μόνο δύο μπορούν να το κάνουν: χάκερ της ΕΥΠ ή ρώσικες – άντε και κινέζικες – μυστικές υπηρεσίες.

»Αρα λοιπόν ή έχουμε παραχάραξη ή υποκλοπή από υπηρεσίες», ανέφερε συγκεκριμένα για τον μισητό του -πια- εχθρό του και τις παρασκηνιακές του κινήσεις, ο Νίκος Κοτζιάς κατά την ομιλία του στη Βουλή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...