210
|

Ο Κατσίκης πήδηξε από το καράβι των ΑΝΕΛ και πήγε στον Λεβέντη

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2019, 17:19

Ο Κατσίκης πήδηξε από το καράβι των ΑΝΕΛ και πήγε στον Λεβέντη

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2019, 17:19

Τρεις ημέρες. Τόσες έμεινε πιστός στους Ανεξ. Ελληνες ο Κώστας Κατσίκης, εκλεγείς ως βουλευτής Αττικής τον Σεπτέμβριο του 2015. Την Τετάρτη λίγα μόλις 24ωρα μετά την ανακοίνωση των ΑΝΕΛ ότι δεν θα κατεβούν στις εθνικές εκλογές υπό το βάρος του αποκαρδιωτικού αποτελέσματος στις ευρωεκλογές, ο κ. Κατσίκης ανακοίνωσε ότι μετακομίζει στην Ενωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στα γραφεία της Ενωσης Κεντρώων ποζάρισαν μαζί κάτω από τη φωτογραφία του Γεωργίου Παπανδρέου, του αείμνηστου Γέρου της Δημοκρατίας, τη φιγούρα του οποίου έχει οικειοποιηθεί ο κ. Λεβέντης και συμφώνησαν τη συνεργασία τους εν όψει της κάλπης της 7ης Ιουλίου.

Γνωστός και για τα ομοφοβικά του ξεσπάσματα από το βήμα της Βουλής, ο κ. Κατσίκης έγινε με ενθουσιασμό δεκτός από τον κατά τα άλλα «κεντρώο» κ. Λεβέντη, ο οποίος πασχίζει με κάθε τρόπο να ξαναβάλει το κόμμα του στο κοινοβούλιο –μολονότι οι δημοσκοπήσεις δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές.

Σημεία των καιρών: Λεβέντης και Κατσίκης ποζάρουν μπροστά από τον Γέρο της Δημοκρατίας. Ο Λεβέντης. Και ο Κατσίκης…

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Ενωσης Κεντρώων, κατά τη συζήτηση θίχτηκαν πολλά ζητήματα, σημειώθηκε σύγκλιση απόψεων και αποφασίστηκε ο κ. Κατσίκης να διαθέσει όλες του τις δυνάμεις για να επιτευχθεί επιτυχές εκλογικό αποτέλεσμα στις 7 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...