348
| ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Ο Καρανίκας επιτίθεται στη Σακελλαροπούλου για τη Marfin. Ο Καρανίκας!…

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2020, 15:02

Ο Καρανίκας επιτίθεται στη Σακελλαροπούλου για τη Marfin. Ο Καρανίκας!…

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2020, 15:02

Ο Νίκος Καρανίκας, ο αξέχαστος σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού επί πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα, δεν έχει πλέον πολιτική ιδιότητα, ούτε καν κομματική, επομένως οι απόψεις του στα social media δεν έχουν σημασία. Οχι ότι είχαν και παλαιότερα, ιλαρότητες ήταν και τότε, όταν έκραζε «στα τσακίδια El dorado». Ομως απέπνεαν τον αέρα και το συνολικό κυβερνητικό ύφος του Μαξίμου. Και έτσι, υπό αυτό το πρίσμα έχουν και τώρα μια κάποια σημασία, άλλωστε τον κ. Καρανίκα τον διαβάζει τακτικά ο φίλος του ο Αλέξης Τσίπρας.

Και όταν ο κ. Καρανίκας στοχοποιεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας δείχνει ότι στον ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι αρχίζουν και μετανιώνουν ακόμα και για τη θετική ψήφο που έδωσαν στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σε εκείνη την ιστορική εκλογή της πρώτης γυναίκας και μάλιστα προερχόμενης από την ανανεωτική Αριστερά στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα. Ή, ότι δεν χώνεψαν ποτέ αυτήν την συναίνεση – ήθελαν τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Ας προσπεράσουμε λοιπόν το ασύμμετρο του πράγματος, ότι ένα άτομο σαν τον κ. Καρανίκα επιτίθεται στην κυρία Σακελλαροπούλου –ο Καρανίκας στην Σακελλαροπούλου– και ας προχωρήσουμε στη νέα ανάρτησή του.

Πρώτον, δείχνει ότι μετά από μια περίοδο διαδικτυακής αγρανάπαυσης, ο κ. Καρανίκας επανήλθε δριμύτερος. Πρόσφατα αποπειράθηκε να δώσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη το προσωνύμιο «Μωυσής» χρησιμοποιώντας το όνομα με προφανώς ειρωνικό τρόπο. Μικρό το κακό θα πει κάποιος, αλλά φαίνεται ότι έσπευσε να το υιοθετήσει και ο κ. Τσίπρας, που στο τελευταίο του άρθρο στην «Εφ. Συν» (εδώ) έκανε λόγο για «δήθεν Μωυσή»….

Τώρα ο κ. Καρανίκας επιτέθηκε στην κυρία Σακελλαροπούλου για την παρουσία της στην εκδήλωση μνήμης και ανάρτησης πλακέτας για τους νεκρούς της Marfin (εδώ).

Σε ανάρτησή του με τίτλο «Οταν ασχολείσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες», ο κ. Καρανίκας ξεδιπλώνει τη χολή του για την πρώτη πολίτη της χώρας. «Είστε πρόεδρος της χώρας και όχι του Ημερήσιου Κήρυξ (σσ. Κήρυκα εννοεί) και σίγουρα δεν είστε η γελοία συμπλήρωση της θεωρητικής ομάδας των διαπλεκόμενων Jukebox», γράφει, ενώ την κατηγορεί ότι «τρέχει να καλύψει τη χυδαιότητα του Μωυσή στην τυμβωρυχία για την Marfin» και την προειδοποιεί ότι «τότε θα καταλήξετε να διχάζετε και εμείς να ακούμε ανιστόρητες δηλώσεις».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News