240
Ο Πάνος Καμμένος | Menelaos Myrillas / SOOC

Ο Καμμένος ζήτησε τη σύλληψη πέντε δημοσιογράφων του «Φιλελεύθερου»

Protagon Team Protagon Team 22 Σεπτεμβρίου 2018, 11:32
Ο Πάνος Καμμένος
|Menelaos Myrillas / SOOC

Ο Καμμένος ζήτησε τη σύλληψη πέντε δημοσιογράφων του «Φιλελεύθερου»

Protagon Team Protagon Team 22 Σεπτεμβρίου 2018, 11:32

Αστυνομικοί με πολιτικά εμφανίστηκαν το πρωί του Σαββάτου στα γραφεία του liberal.gr και της εφημερίδας «Φιλελευθερος» αναζητώντας δημοσιογράφους και στελέχη της εφημερίδας! Οι αστυνομικοί ακολουθούσαν διαταγές μετά από μήνυση του υπέβαλε εναντίον των δημοσιογράφων ο Πάνος Καμμένος με αφορμή σχετικό δημοσίευμα.

Η μήνυση, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε βάρος του εκδότη Θανάση Μαυρίδη, του διευθυντή Παναγιώτη Λάμψια, του διευθυντή Σύνταξης Βασίλη Γεώργα, της αρχισυντάκτριας του πολιτικού ρεπορτάζ Κατερίνας Γαλανού και του δημοσιογράφο Γαβριήλ Σερέτη.

Οι αστυνομικοί πάντως δεν ενημέρωσαν ποιους αφορά το ένταλμα, ούτε από ποιον προέρχεται η μήνυση και αποχώρησαν όταν ενημερώθηκαν ότι τα γραφεία της εφημερίδας δεν λειτουργούν το Σάββατο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα.

Η εφημερίδα εκτιμά ότι με βάση τα πρόσωπα που αναζητούνται από την αστυνομία, η μήνυση Καμμένου αφορά το πρωτοσέλιδο της Παρασκευής με τίτλο: «Ανήθικο πάρτι».

«Οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν στα γραφεία του liberal.gr με πολιτικά, λέγοντας ότι αναζητούν δημοσιογράφους της εφημερίδας χωρίς όμως να επιδείξουν αστυνομική ταυτότητα και χωρίς αρχικά να ενημερώσουν ποιους αφορά το ένταλμα, παρότι ερωτήθηκαν, καθώς και από ποιον προέρχεται η μήνυση και για ποιο λόγο» σημειώνει ο το liberal.gr.

«Να σημειωθεί ότι όλοι οι δημοσιογράφοι του ”Φιλελεύθερου” που αναζητούνται βρίσκονται στις οικίες τους, οι οποίες είναι γνωστές στις αστυνομικές αρχές και περιμένουν να δουν τις εξελίξεις αυτής της πρωτόγνωρης για τα ελληνικά δεδομένα διαδικασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη και η οποία καταδεικνύει την επιλογή της μηνυτήριας αναφοράς και του αυτοφώρου για ότι γράφεται στον Τύπο» καταλήγει η ιστοσελίδα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...