172
Στείλτε μου το βιογραφικό σας, να γίνετε ευρωβουλευτές, λέει ο Πάνος Καμμένος | INTIMEnews

Ο Καμμένος ψάχνει με αγγελία υποψηφίους για τους ΑΝΕΛ

Protagon Team Protagon Team 4 Απριλίου 2019, 10:49
Στείλτε μου το βιογραφικό σας, να γίνετε ευρωβουλευτές, λέει ο Πάνος Καμμένος
|INTIMEnews

Ο Καμμένος ψάχνει με αγγελία υποψηφίους για τους ΑΝΕΛ

Protagon Team Protagon Team 4 Απριλίου 2019, 10:49

Με ανακοίνωση – αγγελία έφθασε να ψάχνει ο Πάνος Καμμένος τους υποψηφίους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις επικείμενες ευρωεκλογές.

Στα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτουν οι ενδιαφερόμενοι, διευκρινίζεται ότι η σχετική πρόσκληση απευθύνεται σε νέους και νέες υποψηφίους, ιδιαίτερα ανέργους με ευρωπαϊκές σπουδές, που συμφωνούν με την ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝΕΛ και είναι διατεθειμένοι να γυρίσουν όλη την Ελλάδα, ώστε να εκπροσωπήσουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Ευρωβουλή!

«Για να αλλάξουμε», όπως τονίζεται,  «την Ευρώπη, όπου κυριαρχούν οι φωνές μόνο των ισχυρών χωρών και όσων επιθυμούν την κατάργηση των εθνών – κρατών, σε μια Ευρώπη της ισότητας και της αλληλεγγύης, όπου κάθε χώρα θα κρατήσει την εθνική της ταυτότητα και η φωνή της θα έχει την ίδια αξία, την ίδια ισχύ με κάθε άλλη μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Οποιος ενδιαφέρεται για μία θέση στο ευρωψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ καλείται να στείλει το βιογραφικό του στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Ενδεικτική της ένδειας υποψηφίων που εμφανίζει το κόμμα του Πάνου Καμμένου, είναι το γεγονός ότι υποψήφιος ευρωβουλευτής κατέρχεται ακόμα και ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίδης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...