655
Ο Πάνος Καμμένος στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου από τα γραφεία των ΑΝΕΛ |

Ο Πάνος Καμμένος εκθείασε τον Τσίπρα πριν «καρφώσει» τον βουλευτή στο έγγραφο της ΕΥΠ

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουλίου 2020, 12:22
Ο Πάνος Καμμένος στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου από τα γραφεία των ΑΝΕΛ
|

Ο Πάνος Καμμένος εκθείασε τον Τσίπρα πριν «καρφώσει» τον βουλευτή στο έγγραφο της ΕΥΠ

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουλίου 2020, 12:22

«Αύριο το πρωί (σ.σ. σήμερα Πέμπτη) η Ελλάδα θα μάθει όλη την αλήθεια, με αποδείξεις», είχε προαναγγείλει (εδώ) ο Πάνος Καμμένος υποσχόμενος συνταρακτικές αποκαλύψεις και ντοκουμέντα προς απάντηση των δημοσιευμάτων για τους διαλόγους (εδώ) που εμφανίζεται να είχε με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο παρουσία μάλιστα του Αλέξη Τσίπρα. Στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη, ωστόσο, ο πρώην συγκυβερνήτης της χώρας αναλώθηκε σε επιθέσεις κατά της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και του εκδοτικού συγκροτήματος του «αιώνιου εχθρού» του, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Κατά τα άλλα διέψευσε τους επίμαχους διαλόγους, καλώντας εκ νέου τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να πάρει θέση και να διαψεύσει το σχετικό δημοσίευμα.

«Ο κ. Παπαγγελόπουλος είναι κατηγορούμενος και τον σέβομαι. Εχει όμως υποχρέωση να βγει και να ξεκαθαρίσει ότι αυτός ο διάλογος δεν έγινε ποτέ. Και να μας πει για τη συνάντηση που είχε με τον (διευθυντή των «Παραπολιτικών» Παναγιώτη) Τζένο.

»Πώς γίνεται να υπάρξει συνάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης με ύποπτους που εξετάζονται; Ο κ. Τσίπρας δεν θα επέτρεπε να γίνουν τέτοιοι διάλογοι στο γραφείο του», θέλησε να σημειώσει ανοίγοντας ομπρέλα προστασίας για την εικόνα του πρώην κυβερνητικού του εταίρου.

«Πιάνουν στο στόμα τους τον κ. Ζαγοραίο. Τον ξέρουν όλοι. Είναι ένας άνθρωπος που κάνει το καθήκον του αυστηρά θεσμικά και δεν χρησιμοποιεί τέτοιες φράσεις και υβρεολόγια. Αυτό στήθηκε για να πάρουν τίτλους και να χτυπήσουν μια γυναίκα που τους έχει κάνει ζημιά στα δικαστήρια», υποστήριξε ο κ. Καμμένος, καταγγέλλοντας στοχοποίηση της συζύγου του και του ιδίου προσωπικά.

«Με χτυπάνε γιατί έχουν τελεσιδικήσει πολλές αποφάσεις. Ολοι οι λογαριασμοί της εφημερίδας “Παραπολιτικά” είναι μπλοκαρισμένοι. Εχουν σε εξέλιξη ποινικές υποθέσεις και έχουν καταδικαστεί σε δύο χρόνια για την υπόθεση των παιδιών μου. Βλέπω ότι υπάρχουν και πρόθυμοι πολιτικοί που αναπαράγουν τα δημοσιεύματα αυτά για να εξασφαλίσουν στασίδι σε εφημερίδες και εκπομπές. Πλέον δεν θα ανεχθώ τέτοιου είδους συμπεριφορές από κανέναν. Με μπλέκουν με υποθέσεις που δεν έχω καμία σχέση», υποστήριξε μεταξύ άλλων.

«Κάποιοι έχουν στήσει διαλόγους και θα τους ερευνήσει η Δικαιοσύνη, αλλά εγώ δεν είχα καμία εμπλοκή. Είχα μόνο κοινωνική σχέση», ισχυρίστηκε, ενώ από την αντεπίθεσή του δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το όνομα του Νίκου Κοτζιά, με τον οποίο βρίσκεται εδώ και μήνες σε ανοικτή σύγκρουση με ανταλλαγή μηνύσεων.

Στο πλαίσιο αυτό έκανε λόγο για σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας και παραχώρησης της εθνικής κυριαρχίας, για να σχολιάσει πως «δεν ήταν τυχαίες οι δηλώσεις Κοτζιά ότι “δεν πρέπει να είμαστε μονοφαγάδες”» στο Αιγαίο.

«Επέλεξα εδώ και περίπου εναν χρόνο να αποσυρθώ από τις δημόσιες εμφανίσεις. Επέλεξαν κάποιοι συγκεκριμένοι και προσπαθούν να θίξουν την τιμή και την υπόληψή μου και είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω δημόσια», ανέφερε στην αρχή της συνέντευξης, κομίζοντας μάλιστα «θεσμικά έγγραφα» που, όπως είπε, «αποδεικνύουν τη συκοφαντία».

«Οποιος τολμήσει να εμπλέξει εμένα ή μέλη της οικογενείας μου ή στελέχη των ΑΝΕΛ θα τον κυνηγήσω, όπως έλεγε ο Σαμαράς, μέχρι τέλους. Συνυπεύθυνοι όσοι τα αναπαράγουν. Δεν πρόκειται να κάνω πίσω», διεμήνυσε σε απειλητικό υφος.

«Ο Δημήτρης Καμμένος είναι ο βουλευτής στην αναφορά της ΕΥΠ»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης Τύπου, ο Πάνος Καμμένος κατονόμασε τον πρώην βουλευτή του, Δημήτρη Καμμένο , ως τον βουλευτή που «έπιασε» ο «κοριός» της ΕΥΠ να προσπαθεί να μεσολαβήσει ώστε να «πάρει» το κυλικείο της Βουλής ο δολοφονηθείς από πληρωμένους εκτελεστές στο Χαϊδάρι «νονός της νύχτας» Δημήτρης Μάλαμας (περισσότερα εδώ).

«Επιβεβαιώνω ότι υπήρχε αναφορά της ΕΥΠ σε σχέση με εμπλοκή του Δημήτρη Καμμένου για εμπλοκή του στη Βουλή και για μία υπόθεση στο Ιράν. Μου είχαν πει για τις υποθέσεις και είχα πει να πάει στη Δικαιοσύνη και να διερευνηθούν τα πάντα. Η εμπλοκή του συγκεκριμένου δεν έχει καμία σχέση με τους Ανεξάρτητους Ελληνες», ανέφερε συγκεκριμένα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως, είχε η αναφορά του περί συνομιλιών του με τον δημοσιογράφο (και φίλο του) Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, από τον οποίο – κατά δήλωσή του- ο κ. Καμμένος ζητούσε να επικοινωνήσει με τον υπουργό Δικαιοσύνης. «Το προσπάθησε, αλλά δεν κατέστη εφικτό. Ετσι επικοινώνησα εγώ με τον υπουργό Δικαιοσύνης και του είπα να το χειριστεί», είπε αναφερόμενος στην υπόθεση του «Noor 1».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...