202
| REUTERS/Phil Noble

Ο Ιντρις Ελμπα στο επόμενο Τζέιμς Μποντ;

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2021, 11:56
|REUTERS/Phil Noble

Ο Ιντρις Ελμπα στο επόμενο Τζέιμς Μποντ;

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2021, 11:56

Από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι ο Ντάνιελ Κρεγκ αποχωρεί από την κινηματογραφική σειρά του Τζέιμς Μποντ, άρχισε η συζήτηση για το ποιος θα τον διαδεχτεί στον ρόλο του πράκτορα 007 –και πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν πει ότι στην τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα ήρθε η ώρα για έναν μαύρο Μποντ, βλέποντας τον Ιντρι Ελμπα ως ιδανικό πράκτορα.

Ο 49χρονος βρετανός ηθοποιός είναι σε συζητήσεις με την παραγωγή για να πρωταγωνιστήσει στο επόμενο φιλμ της σειράς. Αλλά όχι στον ρόλο του 007. Τον περασμένο μήνα, εξάλλου, σε πρεμιέρα του ITV στο Λονδίνο το είχε ξεκαθαρίσει: «Οχι, δεν θα γίνω Τζέιμς Μποντ».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun», ο Ελμπα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις για τη συμμετοχή του στο κινηματογραφικό franchise στην επόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ.

«Ο Ιντρις είχε άτυπες συζητήσεις με το στούντιο και του είπαν ότι υπάρχει ένας ρόλος στην επόμενη ταινία του Μποντ, αν το θέλει» ανέφεραν πηγές.

•Διαβάστε: Ο Τομ Χάρντι θα είναι ο νέος Τζέιμς Μποντ;

Δεν θα είναι ο πρωταγωνιστής, θέλουν να συνεργαστούν μαζί του σε έναν εντελώς πρωτότυπο χαρακτήρα στην επόμενη ταινία, πρόσθεσαν. Επιβεβαιώθηκε επίσης ότι οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο, αλλά «φαίνεται ότι θα είναι ο ρόλος ενός κακού».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...