221
Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Πάολα θα είναι υποψήφιοι στην Α' Αθήνας με το ΜέΡΑ25 | CreativeProtagon

Γιώργος Χρανιώτης και Πάολα υποψήφιοι βουλευτές με το ΜέΡΑ25 του Βαρουφάκη

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουνίου 2019, 15:21
Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Πάολα θα είναι υποψήφιοι στην Α' Αθήνας με το ΜέΡΑ25
|CreativeProtagon

Γιώργος Χρανιώτης και Πάολα υποψήφιοι βουλευτές με το ΜέΡΑ25 του Βαρουφάκη

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουνίου 2019, 15:21

Ενα νέο κύμα υποψηφίων για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου ανακοίνωσε το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη. Μεταξύ των 100 ονομάτων που έδωσε στη δημοσιότητα το κόμμα-πλατφόρμα του πρώην υπουργού Οικονομικών ξεχωρίζει η υποψηφιότητα του ηθοποιού Γιώργου Χρανιώτη στην Α’ Αθήνας.

Ο κ. Χρανιώτης δεν είναι ο μόνος ηθοποιός που συμπαρατάσσεται με τον κ. Βαρουφάκη. Ως γνωστόν ο Κλέων Γρηγοριάδης ήταν υποψήφιος του ΜέΡΑ25 για την Ευρωβουλή, όπου το κόμμα έχασε οριακά την έδρα με 2,99%. Ο κ. Γρηγοριάδης θα είναι υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών (εδώ).

Από το ψηφοδέλτιο πάντως της Α’ Αθήνας για το MέΡΑ25 αίσθηση προκαλεί και η υποψηφιότητα του/της Ρεβενιώτης (Ρεβενιώτη) Παύλος (Πάολα), που είναι προσωπικότητα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και το γεγονός ότι κατέρχεται στην πολιτική συνιστά κίνηση ιδιαίτερου συμβολισμού.

Στην Α’ Αθήνας υποψήφιος θα είναι και ο σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος, γνωστότερος ως Στάθης.

Δύο γνωστοί εκπρόσωποι του δημοσιογραφικού κλάδου θα δοκιμάσουν την τύχη τους στη Β’ Αθήνας. Ο Ανδρέας Ρουμελιώτης θα είναι υποψήφιος του ΜέΡΑ25 στον Δυτικό Τομέα, ενώ ο Αλέξανδρος Ρομανός Λιζάρδος στον Βόρειο Τομέα.

Οπως έγινε γνωστό, ο κ. Βαρουφάκης θα είναι υποψήφιος στο Ηράκλειο και στην Β’ Πειραιά. Η σύζυγός του, εικαστικός Δανάη Στράτου, θα είναι υποψήφια στην Α’ Πειραιά.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας (εδώ) τοποθετήθηκε η πανεπιστημιακός Πέπη Ρηγοπούλου ενώ στην τελευταία, τιμητική, θέση είναι ο Ψαραντώνης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...