242
|

Ο Γιουσέιν Μπολτ κυνηγά (ακόμη) το ποδοσφαιρικό του όνειρο

Protagon Team Protagon Team 19 Αυγούστου 2018, 10:39

Ο Γιουσέιν Μπολτ κυνηγά (ακόμη) το ποδοσφαιρικό του όνειρο

Protagon Team Protagon Team 19 Αυγούστου 2018, 10:39

Εχοντας αποσυρθεί από τους στίβους από το 2017, ο μεγαλύτερος σπρίντερ όλων των εποχών και οκτώ φορές χρυσός ολυμπιονίκης, Γιουσέιν Μπολτ, συνεχίζει να κυνηγά το όνειρό του για μία νέα καριέρα, αυτή τη φορά ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Μετά από μία σειρά αποτυχημένων προσπαθειών στην Ευρώπη (προπονήσεις με Ντόρτμουντ στη Γερμανία, στη Στρομγκόσετ στη Νορβηγία κ.α. ), επόμενος σταθμός για τον Γιουσέιν είναι η Αυστραλία όπου θα παλέψει να πείσει για τις ικανότητες του στη μπάλα (δείτε το βίντεο κάτω) και να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε επισήμως ότι ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο έφτασε σε συμφωνία με τους Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς (ομάδα της Α League της Αυστραλίας) προκειμένου να προπονείται με την ομάδα για όσο διάστημα επιθυμεί.

Όπως διευκρίνισε  ο αυστραλιανός σύλλογος ο Μπολτ δεν υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, απλά του δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχει στις προπονήσεις  ώστε να καταφέρει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, πείθοντας για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έρχομαι στην Αυστραλία και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία. Είναι όνειρό μου να παίξω επαγγελματικά ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσω σκληρά στις προπονήσεις για να φτάσω στο κατάλληλο επίπεδο και να αφήσω το στίγμα μου στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας», σχολίασε από την πλευρά του ο Μπολτ.

Η υποδοχή πάντως που επεφύλαξαν οι φίλοι των Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς στον ολυμπιονίκη ήταν αποθεωτική, ενώ ο ίδιος δεν χάλασε σε κανέναν το χατίρι για μία αναμνηστική φωτογραφία, φορώντας το κασκόλ της αυστραλιανής ομάδας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...