233
O 49χρονος συζυγοκτόνος κατά την άφιξή του στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Δευτέρας | YouTube

Ο γιος του 49χρονου συζυγοκτόνου στη Θεσσαλονίκη είχε ζητήσει τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική

Protagon Team Protagon Team 29 Νοεμβρίου 2021, 12:26
O 49χρονος συζυγοκτόνος κατά την άφιξή του στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Δευτέρας
|YouTube

Ο γιος του 49χρονου συζυγοκτόνου στη Θεσσαλονίκη είχε ζητήσει τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική

Protagon Team Protagon Team 29 Νοεμβρίου 2021, 12:26

Οι πληροφορίες ότι ο 49χρονος συζυγοκτόνος στη Θεσσαλονίκη αντιμετώπιζε σοβαρό, ψυχιατρικής φύσεως πρόβλημα, επιβεβαιώθηκαν, καθώς όπως αποκαλύφθηκε, είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρική κλινική το 2020, την πρώτη έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας και τη δεύτερη όταν το ίδιο του το παιδί ζήτησε από τον εισαγγελέα τον εγκλεισμό του.

Και τις δύο φορές, αφού ολοκληρωνόταν η νοσηλεία του στο ψυχιατρείο, ο 49χρονος δεν συνέχιζε τη φαρμακευτική αγωγή που του έδιναν οι γιατροί και συνέχιζε την προβληματική συμπεριφορά του απέναντι στη γυναίκα και το παιδί του, που κατέληξε στον άγριο φόνο της 48χρονης με οκτώ μαχαιριές.

Ενοικος της πολυκατοικίας όπου διέμενε το ζευγάρι, δήλωσε ότι ο σύζυγος είχε ψυχολογικά προβλήματα.

«Εχει πάει στο νοσοκομείο. Εγώ δεν τον έχω δει πέρα από μία-δύο φορές. Ακουσα ότι χθες το βράδυ μάλωσε με τη γυναίκα του, πήρε το μαχαίρι, τη σκότωσε με οκτώ μαχαιριές και πήγε μόνος του στην Αστυνομία και παραδόθηκε».

«Εχει έναν γιο που σπουδάζει στην Κατερίνη. Πήραν τηλέφωνο το παιδί και ήρθε κατά τη 1 τα ξημερώματα. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι έγινε. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι ο σύζυγος είχε ψυχολογικά προβλήματα, ότι η γυναίκα δούλευε στο σπίτι, έφτιαχνε ρούχα και ζούσαν και με κάποια επιδόματα. Τη σύζυγο δεν την είχα δει ποτέ, δεν έβγαινε από το σπίτι. Τελευταία έλεγαν ότι εκείνος είχε κόψει και τα φάρμακα», υποστήριξε ο γείτονας του ζευγαριού.

O 49χρονος συζυγοκτόνος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα λίγο πριν τις 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...