569
Ο 38χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη | ΙΝΤΙΜΕnews

«Ο γιος μου περίμενε να παντρευτεί την 11χρονη όταν το επιτρέπει ο νόμος, λάθος που δεν δώσαμε λόγο»!

Protagon Team Protagon Team 26 Ιανουαρίου 2021, 16:20
Ο 38χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη
|ΙΝΤΙΜΕnews

«Ο γιος μου περίμενε να παντρευτεί την 11χρονη όταν το επιτρέπει ο νόμος, λάθος που δεν δώσαμε λόγο»!

Protagon Team Protagon Team 26 Ιανουαρίου 2021, 16:20

Στη γραμμή που έχει υιοθετήσει από την πρώτη στιγμή ο 38χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας έναντι της κατηγορίας βιασμού αθλήτριάς του στην ηλικία των 11 ετών, ενέμεινε ο πατέρας του, που μίλησε στην κάμερα του Star Channel για τη «σχέση» των δύο πρωταγωνιστών της υπόθεσης.

«Είχαν δεσμό, η μάνα του και εγώ διαφωνούσαμε. Εδειχνε τέτοια αγάπη στον πατέρα της κοπέλας και τέτοια αγάπη στη μάνα της κοπέλας, που εμείς ζηλεύαμε», είπε για τον γιο του. «Το ένα παιδί μας το πήρε ο Θεός και ο άλλος… γιατί το κάνει αυτό;», αναρωτήθηκε για τις κατηγορίες με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπος ο 38χρονος.

«Κάποια πράγματα εμένα δεν μου άρεσαν, κάτι έβλεπα εγώ και κάποια λόγια της μάνας σε εμάς… Αρχιζε η μαμά της μικρής, “ταιριαστό ζευγάρι, έναν τέτοιο θέλω για την κόρη μου, να τα παντρέψουμε”. Και έλεγε, “ρε συ… τι είναι αυτά, η διαφορά ηλικίας. Μα η διαφορά ηλικίας κάνει τα ευτυχισμένα ζευγάρια…”», ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ο πατέρας του 38χρονου, ενισχύοντας τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί για τη στάση των γονέων της –σήμερα 21 ετών– κοπέλας.

«Ηταν σαν ερωτευμένα παιδιά… 16 με 17 χρόνια διαφοράς… Τι μου λένε δεν ξέρουν και τι έκαναν… Είναι δυνατόν να πιστέψω ότι ένα κοριτσάκι βιάστηκε 11 χρόνων και έπειτα από τρία χρόνια το ανακάλυψε η μαμά; Είναι δυνατόν;» παρατήρησε χαρακτηριστικά, απορρίπτοντας ταυτόχρονα τον ισχυρισμό της αθλήτριας ότι δεχόταν απειλές από τον προπονητή της ώστε να μη μιλήσει:

«Οχι δεν ισχύει αυτό. Αλλά στέκει αυτό, δηλαδή το παιδί ήταν τόσο πολύ συνειδητοποιημένο που δεν μιλάει στη μαμά του, αλλά η μαμά δεν το έβλεπε, ότι είναι 11 χρόνων ότι πονάει η κοιλιά του…».

«Εμείς», συνέχισε, «δεχτήκαμε να το πάρουμε το κοριτσάκι, να μπει στο σπίτι μας και να το σπουδάσουμε. Λεφτά δεν έχουμε να πετάμε, αλλά για να ζήσει αξιοπρεπώς μία οικογένεια, τα καταφέρνουμε. Δεν είπα ποτέ ότι ρίξανε το παιδί τους οι άνθρωποι στα λεφτά, δεν είπα ότι πούλησαν το παιδί τους για λεφτά. Όμως εγώ θα σκεφτόμουν μία πλούσια νύφη για να περάσει καλά ο γιος μου, γιατί να μην σκεφτούν το ίδιο…».

«Θα περίμενε να την παντρευτεί όταν το επιτρέπει ο νόμος, όταν θα θέλουν κι αυτοί οι άνθρωποι… Θεωρώ δικό μου λάθος που δεν δώσαμε έναν λόγο», ήταν μία ακόμη χαρακτηριστική αναφορά του πατέρα του 38χρονου.

«Το κορίτσι το έβλεπα σαν παιδί μου, δεν ήξερα για σεξουαλικές σχέσεις...», επανέλαβε, για να καταλήξει::

«Οταν δυο παιδιά είναι ερωτευμένα, δεν νομίζω πως χρειάζεται ληξιαρχική πράξη γεννήσεως για να προχωρήσουν… Εγώ βέβαια δεν ήξερα τίποτα…».

Σε δηλώσεις στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, και η μάνα του 38χρονου υποστήριξε ότι η μητέρα της αθλήτριας έδειχνε ιδιαίτερη αδυναμία στον γιο της, λέγοντας διαρκώς πόσο καλό παιδί ήταν και ότι θα ήταν ο ιδανικός σύζυγος για την κόρη της.

«Μου έλεγε ότι τα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας είναι ευτυχισμένα»

Σύμφωνα πάντα με όσα υποστήριξε, η μητέρα της ανήλικης τότε αθλήτριας δεν θεωρούσε πρόβλημα τη μεγάλη διαφορά ηλικίας, ενώ οι γονείς της τον ήθελαν μέχρι και για νονό του μικρότερου παιδιού τους.

Για την περίοδο που ο προπονητής έφυγε από τον Ομιλο όπου εργαζόταν και μετά πήγε στη Σάμο, η μητέρα του υποστήριξε ότι έψαχναν τότε τους γονείς του κοριτσιού να μάθουν τι έγινε, όμως δεν τους έβρισκαν. «Τελικά σήκωσε το τηλέφωνο η γιαγιά και μας είπε ότι τους βίασε το παιδί. Δεν την πίστευα, τον έβαζαν μέσα στο σπίτι τους με δύο μικρά κορίτσια. Ήρθανε σπίτι μας, τρώγαμε μαζί. Μου είπε ότι η μικρή θα πήγαινε στον ψυχολόγο. Της είπα ότι θα πληρώσω εγώ τον ψυχολόγο», ισχυρίστηκε η μητέρα του 38χρονου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...