400
Η αποθέωση του Γιάννη από τους ομογενείς | Twitter

O Αντετοκούνμπο, οι ομογενείς του Κλίβελαντ και ο Εθνικός Υμνος [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 8 Νοεμβρίου 2017, 12:04
Η αποθέωση του Γιάννη από τους ομογενείς
|Twitter

O Αντετοκούνμπο, οι ομογενείς του Κλίβελαντ και ο Εθνικός Υμνος [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 8 Νοεμβρίου 2017, 12:04

Εδώ στην Ελλάδα, τα κατορθώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο έρχονται μαζί με τον πρωινό καφέ.

«Πόσους πόντους έβαλε ο Γιάννης;» αναρωτιούνται οι περισσότεροι φίλοι του αθλήματος αρκετά πρωινά της εβδομάδας -βλέπετε, μόλις έχει τελειώσει το ματς του πρώτες πρωινές ώρες (βράδυ στις ΗΠΑ) στο ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που ξενυχτούν για να απολαύσουν ζωντανά τα κατορθώματα του νεαρού αστέρα του NBA, αλλά ο μέσος όρος ξυπνά (ξυπνάμε) με τον Giannis.

Και επειδή εφέτος οι εμφανίσεις του 22χρονου Ελληνα έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, μαθαίνουμε για 35 και 40 πόντους σε έναν αγώνα και είναι «μια ακόμα ημέρα στη δουλειά». Αυτό έγινε και σήμερα Τετάρτη, λίγες ώρες μετά τα νέα κατορθώματα του Giannis απέναντι στους Κλίβελαντ Καβαλίερς (40 πόντοι, εννέα ριμπάουντ , τρεις ασίστ και τέσσερις τάπες). Ο σταρ των Μπακς δεν κατάφερε να σώσει την ομάδα του από την ήττα με την ομάδα του ΛεΜπρόν Τζέιμς να επικρατεί με 124-129.

Το καλύτερο όμως ήρθε λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Αντετοκούνμπο λοιπόν βγήκε ξανά στο παρκέ για να αντικρίσει δεκάδες ομογενείς του Κλίβελαντ με ελληνικές σημαίες να τον περιμένουν για να τον αποθεώσουν. Τι κι αν παίζει στην αντίπαλη ομάδα; Ο Giannis είναι ο πιο γνωστός και πιο αγαπητός Ελληνας στις ΗΠΑ.

Ο ίδιος δεν μπορούσε να πιστέψει την εικόνα που έβλεπε και ρώτησε με έκπληξη αν όλοι τους είναι Ελληνες. Και τότε οι ομογενείς αποφάσισαν να του το αποδείξουν. Πώς; Μα φυσικά ψάλλοντας τον Εθνικό μας Υμνο! Ο Γιάννης έδειξε να συγκινείται και άρχισε και αυτός να ψάλλει, με το σκηνικό να καταγράφεται από τις κάμερες και να κάνει γρήγορα τον γύρο του κόσμου. Στην συνέχεια ο πάντα χαμογελαστός ηγέτης των Μπακς δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες και να υπογράφει αυτόγραφα σε μια βραδιά που σίγουρα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη του.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, όλα αυτά έγιναν αφού ο Αντετοκούνμπο είχε παλέψει μόνος του απέναντι στους Καβαλίερς πετυχαίνοντας 40 πόντους τη στιγμή που ο «βασιλιάς» ΛεΜπρον πέτυχε 30. Απολαύστε λοιπόν και τα κατορθώματα του Γιάννη μέσα στο παρκέ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...