234
Ο Giannis με τον τίτλο του MVP | Dale Zanine-USA TODAY Sports

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρώτος Ευρωπαίος με τίτλο MVP στο All Star Game

Protagon Team Protagon Team 8 Μαρτίου 2021, 13:51
Ο Giannis με τον τίτλο του MVP
|Dale Zanine-USA TODAY Sports

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρώτος Ευρωπαίος με τίτλο MVP στο All Star Game

Protagon Team Protagon Team 8 Μαρτίου 2021, 13:51

Μια γιορτή χωρίς κοινό, ένας θρίαμβος για την τηλεόραση. Το All Star Game, η ετήσια μάζωξη των καλύτερων του ΝΒΑ, έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας (ώρα Ελλάδος) στην Ατλάντα, η οποία κρίθηκε ως η πιο προσβάσιμη απ’ όλους πόλη των ΗΠΑ, εν μέσω περιορισμών της Covid-19.

Δεν ήταν ένα τριήμερο, όπως συνηθίζεται, αλλά μόνο ένα σόου μερικών ωρών. Αλλά τι σόου! Η πρώτη φορά που ευρωπαίος παίκτης τιμάται με τον τίτλο του MVP. Και αυτός ήταν ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο επωνομάζομενος Greek Freak πέτυχε 35 πόντους χωρίς να χάσει ούτε ένα σούτ (13/13 δίποντα και 3/3 τρίποντα), ενώ μάζεψε επτά ριμπάουντ και μοίρασε τρεις ασίστ. Ετσι, οδήγησε την ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς στο επιβλητικό 170-150 επί της ομάδας του Κέβιν Ντουράντ.

Ο Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει ήδη λάβει τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη των δύο τελευταίων σεζόν στο ΝΒΑ, είπε ότι αφιερώνει το νέο του κατόρθωμα στην οικογένειά του, ενώ δεν παρέλειψε να πει πόσο σημαντικό και μεγάλο θα είναι να έχει στο σπίτι του ένα βραβείο που φέρει το όνομα του Κόμπι Μπράιαντ.

Νωρίτερα ο Στεφ Κάρι ήταν εκείνος που έκανε… δικό του τον διαγωνισμό τριπόντων, ενώ κατάφερε να κλέψει ολοκληρωτικά την παράσταση και κατά τη διάρκεια του αγώνα αφού τα περισσότερα highlights, έφεραν την υπογραφή του.

Αντίστοιχα, ο διαγωνισμός καρφωμάτων πήγε στα χέρια του Σάιμονς των Μπλέιζερς με κάρφωμα «kiss the rim» ενώ ο Ντομάντας Σαμπόνις των Πέισερς ήταν ο μεγάλος νικητής στον διαγωνισμό δεξιοτήτων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...