214
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αφιέρωσε χρόνο και χρήμα για να εξασφαλιστεί φαγητό για τους απόρους του Μιλγουόκι | Twitter/NBA Cares/Creative Protagon

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοίρασε φαγητό σε απόρους [εικόνες και βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2018, 13:08
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αφιέρωσε χρόνο και χρήμα για να εξασφαλιστεί φαγητό για τους απόρους του Μιλγουόκι
|Twitter/NBA Cares/Creative Protagon

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοίρασε φαγητό σε απόρους [εικόνες και βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2018, 13:08

Πόσοι από τους έλληνες συμπαίκτες του –από αυτούς που ακόμα σιωπούν για το ρατσιστικό παραλήρημα του Τάκη Τσουκαλά κατά του Θανάση Αντετοκούνμπο– θα το έκαναν αυτό; Πόσοι θα αφιέρωναν τον ελεύθερο χρόνο τους για να βοηθήσουν απόρους να βρουν ένα ζεστό πιάτο φαγητό; Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά τo ηχηρό μήνυμα-απάντηση ενάντια στον ρατσισμό, βγαίνοντας μπροστά για να υπερασπιστεί τον αδελφό του Θανάση, προχώρησε σε μία δωρεά ζωής: βρέθηκε δίπλα σε απόρους του Μιλγουόκι, ετοιμάζοντας και προσφέροντας φαγητό αξίας 50.000 δολαρίων.

Επιμένοντας να μην ξεχνάει την δική του διαδρομή για να φτάσει στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και δείχνοντας για μία ακόμα φορά την ευαισθησία του για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες, ο Ελληνας του ΝΒΑ, συνεργάστηκε με εταιρεία στο Γουισκόνσιν, προκειμένου να διατεθεί φαγητό αξίας 50.000 δολαρίων σε απόρους.

«Σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου να δίνουμε κάτι πίσω στην κοινωνία. Με τη βοήθεια των Μπακς και τα Pick ‘n Save Stores θέλουμε να βοηθήσουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται», τόνισε ο 23χρονος σούπερ σταρ.

Συνοδευόμενος από τη σύντροφό του αλλά και τη μητέρα του, βοήθησαν στην τροφοδότηση του Κέντρου St. Vincent de Paul, ετοίμασαν αλλά και σέρβιραν ζεστό φαγητό σε ανθρώπους που το έχουν απόλυτη ανάγκη για να επιβιώσουν. Όπως αναφέρουν τα social media των Μιλγουόκι Μπακς, συνολικά εξασφαλίστηκαν 27.000 μερίδες φαγητό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...