161
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενώ εξέρχεται των γραφείων της ΝΔ | INTIMEnews

Ο Γιαννακόπουλος είδε τον Μητσοτάκη και δήλωσε ικανοποιημένος για τον Βοτανικό

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουνίου 2019, 13:56
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενώ εξέρχεται των γραφείων της ΝΔ
|INTIMEnews

Ο Γιαννακόπουλος είδε τον Μητσοτάκη και δήλωσε ικανοποιημένος για τον Βοτανικό

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουνίου 2019, 13:56

Ολιγόωρη συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε το πρωί της Τετάρτης ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με κύριο αντικείμενο το γήπεδο του Τριφυλλιού στην περιοχή του Βοτανικού.

Εξερχόμενος των γραφείων της ΝΔ στην οδό Πειραιώς ο κ. Γιαννακόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος από όσα άκουσε από τον κ. Μητσοτάκη. «Λάβαμε δεσμεύσεις», είπε, εκφράζοντας συγκρατημένη αισιοδοξία ότι το πρότζεκτ του Βοτανικού.

«Τα περισσότερα είχαν ειπωθεί στη συνάντηση με τον κ.Μπακογιάννη. Ημασταν απόλυτα ευχαριστημένοι με τις διαθέσεις και με αυτά που είχαμε ακούσει εκεί. Είναι κάποια ακόμα θέματα που έπρεπε να συζητηθούν με τον κ.Μητσοτάκη, λάβαμε τις δεσμεύσεις ότι όλα θα πάνε καλά και είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι θα προχωρήσει το έργο. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, αρκεί να γίνουν και πράξεις», τόνισε.

Η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έρχεται τέσσερις ημέρες μετά από αυτή που είχε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψη του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία της DPG Digital Media .

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...