268
Ο Αλέξης Γεωργούλης στην παρέμβασή του σε εκδήλωση για την εξόρυξη χρυσού που διοργάνωσαν ο Κώστας Αρβανίτης και ο Στέλιος Κούλογλου, επίσης του ΣΥΡΙΖΑ | ΥοuTube

Ο Γεωργούλης «εξηγεί» την ακατανόητη ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο: «Ηταν αυτοσχεδιασμός»!

Protagon Team Protagon Team 26 Νοεμβρίου 2019, 15:12
Ο Αλέξης Γεωργούλης στην παρέμβασή του σε εκδήλωση για την εξόρυξη χρυσού που διοργάνωσαν ο Κώστας Αρβανίτης και ο Στέλιος Κούλογλου, επίσης του ΣΥΡΙΖΑ
|ΥοuTube

Ο Γεωργούλης «εξηγεί» την ακατανόητη ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο: «Ηταν αυτοσχεδιασμός»!

Protagon Team Protagon Team 26 Νοεμβρίου 2019, 15:12

Να εξηγήσει την… ανεξήγητη ομιλία του σε εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο, όπου εμφανιζόταν (εδώ) να κάνει μια εντελώς ακατανόητη παρέμβαση, επιχείρησε την Τρίτη ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιός Αλέκος Γεωργούλης.

Η ομιλία του κ. Γεωργούλη αναρτήθηκε την περασμένη Παρασκευή από τον επίσημο λογαριασμό της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και έγινε viral.

Αναφερόταν ότι ο δημοφιλής ευρωβουλευτής έκανε παρέμβαση στην εκδήλωση για την εξόρυξη χρυσού που διοργάνωσαν οι συνάδελφοί του Κώστας Αρβανίτης και Στέλιος Κούλογλου, με την ιδιότητα του ως συντονιστής της Επιτροπής Αναφορών προκειμένου για να ενημερώσει για την πρόοδο των αιτημάτων που κατατέθηκαν στην Επιτροπή.

Ηταν 140 δευτερόλεπτα που προκάλεσαν αίσθηση καθώς ο κ. Γεωργούλης εμφανίστηκε να μην μπορεί να πει μια φράση που να βγάζει νόημα.

Κάποιοι το απέδωσαν στο άγχος του, άλλοι στο τρακ, πράγμα που κανονικά θα έπρεπε να ελέγχει λόγω της άλλης δουλειάς του που είναι η υποκριτική –άλλωστε έδειχνε να διαβάζει σημειώσεις.

Την Τρίτη μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο κ. Γεωργούλης υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη ομιλία δεν είναι επίσημη και ότι ήταν προϊόν αυτοσχεδιασμού και μάλιστα διαμαρτυρήθηκε ότι κάποιοι το συνέδεσαν με τη δυσλεξία του.

«Η ομιλία που έγινε viral δεν ήταν επίσημη. Αυτοσχεδίαζα εκείνη τη στιγμή και κάποιοι το συνδύασαν με τη δυσλεξία που έχω… Αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι ότι το περιστατικό συνδυάστηκε με τη δυσλεξία και ήταν σαν να χλευάζει τους συγκεκριμένους ανθρώπους», είπε ο κ. Γεωργούλης.

Μόνο που ο ΣΥΡΙΖΑ τη δημοσιοποίησε ως επίσημη παρέμβασή του. Και καλό θα είναι –λόγω και του ευαίσθητου του θέματος της εξόρυξης χρυσού– ο κ. Γεωργούλης να μην «αυτοσχεδιάζει» ως ευρωβουλευτής. Ας αρκεστεί στο «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε» του Πιραντέλο, όταν έχει την ιδιότητα του ηθοποιού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...