169
Ο Αδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή. Οι νέες αρμοδιότητές του αποτέλεσαν σημείο τριβής με τον ΣΥΡΙΖΑ | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο Γεωργιάδης για τα περί υποβάθμισής του: Ο Μητσοτάκης μου εμπιστεύθηκε και το Εμπόριο και τη Βιομηχανία

Protagon Team Protagon Team 4 Αυγούστου 2020, 15:16
Ο Αδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή. Οι νέες αρμοδιότητές του αποτέλεσαν σημείο τριβής με τον ΣΥΡΙΖΑ
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο Γεωργιάδης για τα περί υποβάθμισής του: Ο Μητσοτάκης μου εμπιστεύθηκε και το Εμπόριο και τη Βιομηχανία

Protagon Team Protagon Team 4 Αυγούστου 2020, 15:16

Η ανακοίνωση του ανασχηματισμού (εδώ), με την αναβάθμιση του μέχρι τώρα υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκου Παπαθανάση σε αναπληρωτή υπουργό – αρμόδιο για τις επενδύσεις και τις ΣΔΙΤ, ο οποίος θα λογοδοτεί απευθείας στον Πρωθυπουργό–, ερμηνεύτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ως υποβάθμιση του υπουργού Αδωνι Γεωργιάδη. «Αφού δεν μπορεί να τον διώξει, τουλάχιστον μπόρεσε να του πάρει τις αρμοδιότητες, αφήνοντάς τον να παριστάνει τον υπουργό» ανέφεραν χαρακτηριστικά από την Κουμουνδούρου.

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και σε όσους φίλα προσκείμενους στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δημοσιολογούντες των social media έσπευσαν να τον πικάρουν, απάντησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Με μήνυμά του στο Twitter, ο κ. Γεωργιάδης υπενθύμισε στους επικριτές του –τον επίσημο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και αυτούς που κατονόμασε ως «τρολ»– ότι δεν έχουν εκδοθεί ακόμα τα ΦΕΚ που θα ορίζουν τις σχετικές αρμοδιότητες και μάλιστα υπογράμμισε ότι τώρα αναλαμβάνει και το Εμπόριο και τη Βιομηχανία, αρμοδιότητες που είχε ως υφυπουργός ο κ. Παπαθανάσης.

«Φυσικά συγχαίρω τον κ. Παπαθανάση» κατέληξε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...