264
Δύο απολαυστικά στιγμιότυπα που δείχνουν την αδυναμία που έχει ο παππούς Κάρολος στον εγγονό του Λούις, και αντιστρόφως | The Clarence House / Twitter

Ο γελαστός παππούς Κάρολος και ο σκανδαλιάρης εγγονός, Λούις

Protagon Team Protagon Team 19 Νοεμβρίου 2018, 15:20
Δύο απολαυστικά στιγμιότυπα που δείχνουν την αδυναμία που έχει ο παππούς Κάρολος στον εγγονό του Λούις, και αντιστρόφως
|The Clarence House / Twitter

Ο γελαστός παππούς Κάρολος και ο σκανδαλιάρης εγγονός, Λούις

Protagon Team Protagon Team 19 Νοεμβρίου 2018, 15:20

Νέες φωτογραφίες από την οικογενειακή φωτογράφιση για τα εβδομηκοστά γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου, διαδόχου του βρετανικού θρόνου, δημοσιεύτηκαν στον επίσημο λογαριασμό τού Clarence House στο Twitter.

Φαίνεται μάλιστα, πως το παλάτι άφησε τις πιο αυθόρμητες φωτογραφίες για το τέλος, με τον μικρούλη πρίγκιπα Λιούις, ο οποίος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον παππού του Κάρολο, να κλέβει την παράσταση.

Στις δύο νέες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, φαίνεται η πιο χαλαρή πλευρά του Καρόλου, ο οποίος παίρνει στην αγκαλιά του το νεότερο μέλος της βασιλικής οικογενείας, πρίγκιπα Λούις και γελά πανευτυχής.

Πάντως τόσο στις αρχικές φωτογραφίες της βασιλικής οικογένειας, όσο και στις πιο πρόσφατες, ο μεγάλος πρωταγωνιστής είναι ο πρίγκιπας Λούις, ο οποίος χαμογελά συνεχώς. Σε ένα πολύ απολαυστικό στιγμιότυπο, και ενώ το ζεύγος Κάρολος – Καμίλα ποζάρουν μαζί με τα ζεύγη Κέιτ – Γουίλιαμ και Μέγκαν – Χάρι, ο μικρός πρίγκιπας σπάει και πάλι το πρωτόκολλο, πειράζοντας αυθόρμητα τη μύτη του παππού του, ενώ ο ίδιος φαίνεται να το απολαμβάνει.

Οι δυο αυτές εικόνες δεν ήταν ανάμεσα σε εκείνες που σκόπευε να παραδώσει ο φωτογράφος στη βασιλική οικογένεια, αλλά ο Κάρολος αποφάσισε να τις δημοσιοποιήσει, δείχνοντας έτσι πόσο τρυφερός και αυθόρμητος είναι με τα εγγόνια του.

Αλλωστε η σύντροφός του Καμίλα έχει μιλήσει για τον ποιοτικό χρόνο που περνά ο Κάρολος με τα εγγόνια του.

«Πέφτει στα γόνατα και σέρνεται με τις ώρες στο πάτωμα μαζί με τα εγγόνια του, που τον λατρεύουν. Τους διαβάζει Χάρι Πότερ και μπορεί να κάνει κάθε χαρακτήρα με άλλη φωνή, πράγμα που ξετρελαίνει τα παιδιά», είχε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας την πτυχή του «χαζοπαππού» που έχει ο αγαπημένος της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...