218
Ο Εζάτ Αζέμ ανέλαβε πρόσφατα διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του ΔΣ στη Roche Hellas |

Nέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στη Roche Hellas

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουλίου 2019, 18:06
Ο Εζάτ Αζέμ ανέλαβε πρόσφατα διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του ΔΣ στη Roche Hellas
|

Nέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στη Roche Hellas

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουλίου 2019, 18:06

Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου στην εταιρεία Roche Hellas, ανέλαβε ο Εζάτ Αζέμ, ο οποίος διαδέχεται την Αν Νιζ, η οποία είχε ενταχθεί στο δυναμικό της εταιρείας τον Απρίλιο του 2015 και πλέον αναλαμβάνει νέα καθήκοντα στον Ομιλο Roche.

Ο Εζάτ Αζέμ διαθέτει εμπειρία άνω των 20 ετών στον φαρμακευτικό κλάδο. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στη Roche από το Ισραήλ, όπου ανέλαβε μια σειρά από επιτελικές θέσεις, με αυξανόμενο βαθμό ευθύνης. Το 2003 είχε αναλάβει τον ρόλο του Marketing Director, ενώ το 2009 είχε τοποθετηθεί στη θέση του Business Unit Director. Το 2015 είχε αναλάβει καθήκοντα Commercial and Strategic Director στη Roche Romania, ενώ από το 2017 διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της Roche Slovenia.

Σε επίπεδο σπουδών, κατέχει ακαδημαϊκούς τίτλους από την Ιατρική Σχολή Hadassa του Hebrew University (Ισραήλ) και το Recanati Business School του Tel Aviv University (Ισραήλ). Επίσης, έχει παρακολουθήσει ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα στο INSEAD Business School (Γαλλία) και στο London Business School (Βρετανία).

«Με ιδιαίτερη τιμή και αίσθημα ευθύνης, αναλαμβάνω την ηγεσία της Roche Hellas. Θα έχω τη χαρά να συνεργαστώ με μια δυναμική ομάδα συναδέλφων, με στόχο να διατηρήσουμε την ισχυρή παρουσία της εταιρείας στη φαρμακευτική αγορά, συμβάλλοντας παράλληλα στην προσπάθεια να διασφαλίσουμε ότι οι ασθενείς στην Ελλάδα θα έχουν πρόσβαση στις καινοτόμες λύσεις υγείας που προσφέρουμε», δήλωσε ο κ. Εζάτ.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...