159
Ο Θανάσης Μαρτίνος είναι ο μεγαλύτερος από τα τρία αδέλφια της εφοπλιστικής οικογένειας και η κόρη του, Γεωργία Μαρτίνου, είναι βουλευτής της ΝΔ στην Ανατολική Αττική. |

Ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος νέος πολιτικός διοικητής στο Αγιον Ορος

Protagon Team Protagon Team 29 Αυγούστου 2019, 17:05
Ο Θανάσης Μαρτίνος είναι ο μεγαλύτερος από τα τρία αδέλφια της εφοπλιστικής οικογένειας και η κόρη του, Γεωργία Μαρτίνου, είναι βουλευτής της ΝΔ στην Ανατολική Αττική.
|

Ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος νέος πολιτικός διοικητής στο Αγιον Ορος

Protagon Team Protagon Team 29 Αυγούστου 2019, 17:05

Πολιτικός διοικητής του Αγίου Ορους αναλαμβάνει μετά τις 15 Σεπτεμβρίου, ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος, έπειτα από σχετική απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η οικογένεια Μαρτίνου – μία από τις μεγαλύτερες εφοπλιστικές οικογένειες της χώρας- έχει κάνει πλήθος δωρεών, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ανάμεσά τους και πολλές στις Μονές της Αθωνικής Πολιτείας.

Ο Θανάσης Μαρτίνος είναι ο μεγαλύτερος από τα τρία αδέλφια της οικογένειας και η κόρη του, Γεωργία Μαρτίνου, είναι βουλευτής της ΝΔ στην Ανατολική Αττική.

Σύμφωνα με το Πρακτορείο «Ορθοδοξία», ο κ. Μαρτίνος απολαμβάνει της αποδοχής του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, των Πατριαρχών Αλεξανδρείας και Ιεροσολύμων αλλά και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου (μαζί στη φωτογραφία κάτω).

 Εκτός από τη θέση του διοικητή, αναμένεται να διαριστεί και υποδιοικητής ο οποίος θα αναπληρώνει τον κ. Μαρτίνο όταν απουσιάζει και θα γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια τις υποχρεώσεις της Διοίκησης. Σύμφωνα με πληροφορίες για τη θέση του υποδιοικητή προορίζεται ο Αρίστος Κασμίρογλου, ο οποίος είχε διατελέσει παλαιότερα πολιτικός διοικητής του Αγίου Όρους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...