309
Ο Θοδωρής Δρίτσας με τη σύζυγό του Τασία Χριστοδουλοπούλου ενώ εξέρχονται του Μαξίμου επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ | INTIMEnews

Ο Δρίτσας βγαίνει και από πάνω: «Την απόλυτη περιφρόνησή μου στους επαγγελματίες τρομολάγνους»

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2019, 13:46
Ο Θοδωρής Δρίτσας με τη σύζυγό του Τασία Χριστοδουλοπούλου ενώ εξέρχονται του Μαξίμου επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
|INTIMEnews

Ο Δρίτσας βγαίνει και από πάνω: «Την απόλυτη περιφρόνησή μου στους επαγγελματίες τρομολάγνους»

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2019, 13:46

Το ολίσθημα Δρίτσα στον τηλεοπτικό του τσακωμό με τον εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ, Σπύρο Καρανικόλα, με τη βιαστική του παρατήρηση (εδώ) ότι βιασμοί μικρών παιδιών στη Μόρια γίνονται (μόνο) μια φορά κάθε εξάμηνο, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων προς το πρόσωπο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού.

Εκείνος όμως, αντί συγγνώμης, έστω για το ατυχές της δήλωσής του, επιχείρησε να περάσει στην αντεπίθεση κατά των «καλοθελητών» -όπως χαρακτηριστικά αναφέρει-  και λοιπών σχολιαστών που τον έστησαν στη γωνία με αφορμή όσα είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Από τα «πυρά» του πρώην υπουργού δεν γλίτωσαν ούτε ο κ. Καρανικόλας και το ΚΙΝΑΛ, και όπως ήταν επόμενο, ούτε η ΝΔ, που «διογκώνουν και αξιοποιούν προπαγανδιστικά αρνητικά φαινόμενα στα κέντρα φιλοξενίας των μεταναστών».

«Κατά τα λοιπά, για μία ακόμα φορά, την απόλυτη περιφρόνηση μου, στους κάθε λογής επαγγελματίες τρομολάγνους και συκοφάντες», καταλήγει με υπεροπτικό ύφος ο κ. Δρίτσας στη γραπτή του δήλωση που αναλυτικά έχει ως εξής:

Προς όλους τους επαγγελματίες «καλοθελητές», που για μία ακόμα φορά… ανακάλυψαν την Αμερική, θα τους συνιστούσα να ακούσουν όλο το απόσπασμα του σχολιασμού μου απέναντι στον εκπρόσωπο του ΚΙΝ.ΑΛ. και τότε, ίσως καταλάβουν, ότι αυτό που είπα, είναι ότι στη δική μας κυβερνητική θητεία, τέτοια αρνητικά φαινόμενα στα κέντρα φιλοξενίας των μεταναστών, φροντίζαμε να τα προλαμβάνουμε, να τα αντιμετωπίζουμε και να τα αποτρέπουμε και όχι να τα διογκώνουμε και να τα αξιοποιούμε προπαγανδιστικά, όπως έκανε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Καρανικόλας και όπως κάνει η Νέα Δημοκρατία και πολλά διαδικτυακά μέσα της στημένης κινδυνολογίας και μισαλλοδοξίας, για να ψηφοθηρούν καλλιεργώντας κλίμα φοβίας και μίσους απέναντι στους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Συμπληρωματικά δε, έφερα το παράδειγμα της υποδειγματικής διαχείρισης στο λιμάνι του Πειραιά το 2015-2016, που κάθε άλλο παρά το μοναδικό παράδειγμα σωστής διαχείρισης ήταν, από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τα λοιπά, για μία ακόμα φορά, την απόλυτη περιφρόνησή μου, στους κάθε λογής επαγγελματίες τρομολάγνους και συκοφάντες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...