299
O Nίκος Βούτσης έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ θυμάται το παλιό σλόγκαν του κόμματος «Η Ελπίδα έρχεται» | INTIMEnews

O Boύτσης ελπίζει και βλέπει «συνταρακτική ανατροπή» των δημοσκοπήσεων…

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουλίου 2019, 13:38
O Nίκος Βούτσης έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ θυμάται το παλιό σλόγκαν του κόμματος «Η Ελπίδα έρχεται»
|INTIMEnews

O Boύτσης ελπίζει και βλέπει «συνταρακτική ανατροπή» των δημοσκοπήσεων…

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουλίου 2019, 13:38

Παρά το κοινό συμπέρασμα στις τελευταίες δημοσκοπήσεις όλων των εταιρειών: ότι η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι δεδομένη, με τη διαφορά να φθάνει σε διψήφιο ποσοστό, ο Νίκος Βούτσης επιμένει και ελπίζει, μιλώντας για «επαναπροσδιορισμό της στάσης των πολιτών» και για «απολύτως ρεαλιστική» και συνάμα «συνταρακτική ανατροπή» την Κυριακή.

Ο απελθών Πρόεδρος της Βουλής, που πρόσφατα ανακοίνωσε ότι δεν θα ξαναδιεκδικήσει το αξίωμα (ανεξάρτητα από πόσο πιθανό είναι να του δινόταν ξανά μία τέτοια δυνατότητα), βγήκε το αργά το βράδυ της Πέμπτης -που αλλού;- στην ΕΡΤ, για να εκφράσει την πεποίθηση ότι οι ημέρες που απομένουν έως την Κυριακή, θα φέρουν «μια συνταρακτική ανατροπή στα δεδομένα που έχουν παρουσιαστεί στις δημοσκοπήσεις».

Επιχειρώντας να αποδομήσει το πρόγραμμα της ΝΔ, ο κ. Βούτσης προσπάθησε να πείσει ότι τα τελευταία  24ωρα «ωριμάζει μια πρωτοφανής πολιτική αντιπαράθεση, στη νέα μεταπολίτευση μετά την κρίση, η οποία θα αποτυπωθεί στο εκλογικό αποτέλεσμα», καθώς, όπως μας ενημέρωσε, πολύς κόσμος άρχισε να το ξανασκέφτερται και επαναπροσδιορίζει πλέον την ψήφο του.

«Οσο η μια αποκάλυψη ακολουθεί την άλλη, όπως αυτά που αποκαλύπτονται για το Μακεδονικό, για το σχέδιο της ΝΔ στο ασφαλιστικό, για την πιστοληπτική γραμμή στήριξης, για το που θα κατευθυνθεί το μαξιλάρι που με κόπο δημιουργήθηκε, οδηγεί τον κόσμο σε επαναπροσδιορισμό της στάσης του», ισχυρίστηκε  σε μία τελευταία προσπάθεια να ενισχύσει το ηθικό των «συντρόφων» του στον ΣΥΡΙΖΑ και να συσπειρώσει την εκλογική του βάση.

«Η ανατροπή είναι απολύτως ρεαλιστική», εκτίμησε, φθάνοντας μάλιστα στο σημείο να μιλά για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή, έστω και οριακή.

«Οσο περνούν οι ώρες, όλοι κατανοούν ότι την Κυριακή, ψηφίζουν για τη ζωή τους, για τα παιδιά, για το αύριο της χώρας, μετά τα μνημόνια», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο κ. Βούτσης σε μια ύστατη προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα δύο 24ωρα πριν από την κάλπη της 7ης Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...