220
O Μπίλι Κρίσταλ στην αναβίωση της κλασικής πλέον σκηνής του «Οταν ο Χάρι Γνώρισε τη Σάλι» | YouTube

Ο Μπίλι Κρίσταλ αναβίωσε τη σκηνή του οργασμού από το «When Harry met Sally»

Protagon Team Protagon Team 7 Φεβρουαρίου 2019, 14:02
O Μπίλι Κρίσταλ στην αναβίωση της κλασικής πλέον σκηνής του «Οταν ο Χάρι Γνώρισε τη Σάλι»
|YouTube

Ο Μπίλι Κρίσταλ αναβίωσε τη σκηνή του οργασμού από το «When Harry met Sally»

Protagon Team Protagon Team 7 Φεβρουαρίου 2019, 14:02

Ο Μπίλι Κρίσταλ αναβίωσε την θρυλική σκηνή από το «When Harry Met Sally» («Οταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι», 1989), κατά την οποία, η Μεγκ Ράιαν προσποιείται οργασμό, ενώ τρώνε μαζί σε ένα εστιατόριο, προκειμένου ως Σάλι, να αποδείξει στον κολλητό της φίλο Χάρι, ότι το πιο εύκολο πράγμα για μια γυναίκα, είναι να ξεγελάσει τον άνδρα πάνω στο σεξ.

Μόνο που αυτή τη φορά, στη συγκεκριμένη αναβίωση της κλασικής πλέον σκηνής του 1989, ο Κρίσταλ απέναντί του είχε τον βρετανό κωμικό και παρουσιαστή, Τζέιμς Κόρντεν.  Ο 70χρονος Κρίσταλ εμφανίστηκε στον εκπομπή του Κόρντεν «The Late Late Show» και από κοινού αποφάσισαν να «γυρίσουν» ξανά τη διάσημη σκηνή, αλλά με μία μικρή αλλαγή.

«Θέλω να πω, και μην με παρεξηγήσεις, μ’ αρέσει να παρουσιάζω ένα talk show, αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο. Κάποιοι καλεσμένοι, ειλικρινά, νομίζουν πως είναι πιο ενδιαφέροντες απ’ όσο είναι στην πραγματικότητα», ξεκινά την συζήτηση ο Τζέιμς Κόρντεν.

«Λοιπόν, άκου, αυτό το κάνω μια ζωή. Μην ανησυχείς για μένα, οι παρουσιαστές λατρεύουν να με έχουν καλεσμένο», απαντά ο ηθοποιός. Και τότε ο 40χρονος παρουσιαστής τον ρωτάει: «Και πώς το ξέρεις;». «Τι εννοείς; Προσποιούνται ενθουσιασμό;», ρωτά απορημένος ο Μπίλι Κρίσταλ.

Σε εκείνο το σημείο ξεκινά η αναπαράσταση της σκηνής, με τον Τζέιμς Κόρντεν να προσποιείται αλά Μεγκ Ράιαν τον οργασμικά ενθουσιασμένο, μόνο και μόνο επειδή καλεσμένος στην εκπομπή του, είναι ο Μπίλι Κρίσταλ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...