331
O Μπιλ Γκέιτς μίλησε για πρώτη φορά στην διάσημη εκπομπή της Ελεν Ντε Τζενέρι | YouTube

Ο Μπιλ Γκέιτς αποκάλυψε τα δύο «τρελά πράγματα» που αγόρασε όταν έγινε δισεκατομμυριούχος

Protagon Team Protagon Team 22 Φεβρουαρίου 2018, 15:27
O Μπιλ Γκέιτς μίλησε για πρώτη φορά στην διάσημη εκπομπή της Ελεν Ντε Τζενέρι
|YouTube

Ο Μπιλ Γκέιτς αποκάλυψε τα δύο «τρελά πράγματα» που αγόρασε όταν έγινε δισεκατομμυριούχος

Protagon Team Protagon Team 22 Φεβρουαρίου 2018, 15:27

Τι θα ρωτούσατε τον Μπιλ Γκέιτς αν τον είχατε καλεσμένο στην εκπομπή σας; Σίγουρα δεν θα σκεφτόσασταν να τον ρωτήσετε πόσο κάνει μια συσκευασία με οδοντικό νήμα. Και όμως, η ευφυής και πεπειραμένη Ελεν Ντε Τζενέρις είπε να δυσκολέψει λίγο τον δισεκατομμυριούχο ιδρυτή της Microsoft και ταυτόχρονα να τον φέρει πιο κοντά στα μέτρα του καθημερινού ανθρώπου.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, έδειξε στον 62χρονο σήμερα Γκέιτς μία σειρά φτηνών προϊόντων, καθημερινής χρήσης, που υπάρχουν στα σούπερ μάρκετ και του ζήτησε να μαντέψει τις τιμές τους. Προτού ξεκινήσει το παιχνίδι και, προετοιμάζοντας το κοινό για αυτό που θα ακολουθούσε, ο Γκέιτς παραδέχθηκε πως είχε «πάρα πολύ καιρό» να επισκεφθεί κάποιο σούπερ μάρκετ. Τελικά,  φάνηκε λίγο «έξω από τα νερά του» υποστηρίζοντας ότι μία μικρή συσκευασία pizza rolls κοστίζει 22 δολάρια.

Στην ίδια εκπομπή, ο Γκέιτς αποκάλυψε τα «τρελά πράγματα» που αγόρασε όταν έγινε για πρώτη φορά δισεκατομμυριούχος πριν από 30 χρόνια. «Δεν έχω πολλά πράγματα που να είναι εξωφρενικά, οπότε δεν άλλαξα και πολύ», είπε ο Γκέιτς, τονίζοντας πως πρωταρχική του έννοια τότε ήταν να μπορεί να πληρώσει τους υπαλλήλους του, πολλοί εκ των οποίων είχαν οικογένειες πίσω τους.

«Οπότε δεν είπες, “θα αγοράσω μια Πόρσε”;», αστειεύτηκε η Ντε Τζένερις. Τότε ο Γκέιτς παραδέχθηκε πως το συγκεκριμένο το έκανε: «Αυτό ήταν πολυτέλεια και τελικά πήρα ένα αεροπλάνο για τα ταξίδια μου, που είναι ακόμη μεγαλύτερη πολυτέλεια, οπότε αυτά τα δύο». «Δηλαδή έχεις μια Πόρσε και ένα αεροπλάνο, σωστά;», συνέχισε η παρουσιάστρια. «Οσον αφορά στα τρελά πράγματα, ναι», ήταν η απάντηση του Γκέιτς, που χαρακτήρισε το αεροπλάνο του «ένοχη απόλαυση» και «τεράστια σπατάλη».

Η περιουσία του Μπιλ Γκέιτς αγγίζει τα 91,8 δισ. δολάρια. Αποκάλυψε επίσης ότι έχει μία βίλα 125 εκατομμυρίων στη Mεντίνα, λίγο έξω από το Σιάτλ, η οποία μάλιστα απέχει λίγα χιλιόμετρα από το σπίτι του επίσης δισεκατομμυριούχου Τζεφ Μπέζος, που πρόσφατα τον… προσπέρασε στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου. Τέλος, εκμυστηρεύτηκε ενώπιον κοινού και θεατών ότι έχει αγοράσει και ένα τραμπολίνο για το σπίτι του. «Έχουμε ένα δωμάτιο τραμπολίνο στο σπίτι. Αρέσει στα παιδιά. Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα» είπε

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...