275
|

Ο ασυνήθιστος τρόπος του Τζορτζ Κλούνεϊ να κουρεύεται στην καραντίνα

Protagon Team Protagon Team 5 Δεκεμβρίου 2020, 16:15

Ο ασυνήθιστος τρόπος του Τζορτζ Κλούνεϊ να κουρεύεται στην καραντίνα

Protagon Team Protagon Team 5 Δεκεμβρίου 2020, 16:15

Μάλλον δεν φανταζόμασταν πριν από την καραντίνα πόσο λείπουν στους άνδρες τα κουρεία και τα κομμωτήρια, τουλάχιστον για όσους πρέπει να έχουν περιποιημένα μαλλιά. Εξάλλου, δεν είναι πάντα πολύ εύκολο να μάθεις και την κουρευτική μηχανή.

Πρόβλημα έχεις ακόμη και αν είσαι ένας Τζορτζ Κλούνεϊ. Αλλά ένας Κλούνεϊ βρίσκει λύσεις – και τις μοιράζεται.

Ο 59χρονος σταρ είπε στο σόου του Τζίμι Κίμελ ότι κουρεύει τα μαλλιά του με ένα μηχάνημα που λέγεται Flowbee.

Μέσα σε δύο λεπτά είναι έτοιμος, έχει όμως και μαλλιά «σαν άχυρο» που κάνουν το κούρεμα παιχνίδι. Ετσι του μένει χρόνος για να κάνει μαστορέματα και δουλειές του σπιτιού – και κάπως έτσι κυλά η καραντίνα για τον ψηφισμένο δύο φορές από το περιοδικό People «πιο σέξι άνδρα του κόσμου».

Είναι πιστός χρήστης του Flowbee εδώ και 22 χρόνια, οπότε δεν είναι κάτι που ανακάλυψε μέσα στο 2020.

(Οι εξηγήσεις στο βίντεο μετά το 6:00).

 

Περίεργη επιλογή για ένα σταρ. Το Flowbee, προσθέτει ο Guardian, είναι ένα από τα προϊόντα που ξεπήδησαν από το αμερικανικό τηλεμάρκεντινγκ της δεκαετίας του ‘80. Το εφηύρε ένας επιπλοποιός από την Καλιφόρνια, ο Ρικ Χάντς, που αναζητούσε  τρόπο να καθαρίζει τα μαλλιά του από τα πριονίδια.

Είναι ένα είδος ηλεκτρικής σκούπας που σηκώνει τα μαλλιά, τα οποία κόβουν οι λεπίδες του, που τις έχεις προσαρμόσει στο επιθυμητό μήκος. Κάπως γελοίο στην όψη, αλλά κάνει τη δουλειά του…

Από το 1988, όταν το παρουσίασε ο Χαντς, ως το 2010 το είχαν αγοράσει πάνω από 2 εκατ. Αμερικανοί. Η αναφορά του Κλούνεϊ απλώς εκτόξευσε τις διαδικτυακές αναζητήσεις και έβγαλε εκτός λειτουργίας τον ιστότοπο του Flowbee. Το οποίο πωλείται στο αμερικανικό Amazon και στα υποκαταστήματα της αλυσίδας Walmart αλλά, δυστυχώς, δεν είναι διαθέσιμο εκτός των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...