263
O Giannis στο «Oracle Arena». Ηταν τόσο άνετη η νίκη που δεν χρειάστηκε να παίξει καν στην τελευταία περίοδο του αγώνα! | Facebook/Milwaukee Bucks

O Αντετοκούνμπο νίκησε και τους πρωταθλητές Γουόριορς – αποθεώθηκε από τους ομογενείς!

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2018, 09:27
O Giannis στο «Oracle Arena». Ηταν τόσο άνετη η νίκη που δεν χρειάστηκε να παίξει καν στην τελευταία περίοδο του αγώνα!
|Facebook/Milwaukee Bucks

O Αντετοκούνμπο νίκησε και τους πρωταθλητές Γουόριορς – αποθεώθηκε από τους ομογενείς!

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2018, 09:27

Οποιος αμφιβάλλει ακόμα ότι εφέτος οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι διαφορετικοί, θα πρέπει να δει τι συνέβη το βράδυ της Πέμπτης (ξημερώματα Παρασκευής, ώρα Ελλάδος) στην Καλιφόρνια: σε μία μοναδική παράσταση μέσα στην περίφημη «Oracel Arena», η ομάδα του Giannis σάρωσε με 134-111 τους πρωταθλητές Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, οι οποίοι γνώρισαν την πρώτη τους φετινή ήττα μπροστά στους οπαδούς τους.

Ο 23χρονος έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ σημείωσε 24 πόντους (10/11 βολές, 7/16 σουτ , 0/2 τρίποντα), τους 19 από αυτούς στο πρώτο ημίχρονο, μάζεψε 9 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα και 2 κοψίματα σε 26 λεπτά συμμετοχής, ενώ μάλιστα δεν χρειάστηκε καν να σηκωθεί από τον πάγκο στην τελευταία περίοδο!

Ο Ερικ Μπλέντσο σημείωσε έξι από τους 26 πόντους του κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου, επιτρέποντας τους Μπακς να «χτίσουν» διαφορά με διψήφιο αριθμό στην πορεία προς μια απίστευτα εύκολη νίκη στο Οκλαντ.

Οι πρωταθλητές, που έπαιξαν χωρίς τον Ντρέιμοντ Γκριν, είχαν κορυφαίο τους τον Κλέι Τόμπσον (24 πόντοι, 9/15 σουτ), ενώ ο Κέβιν Ντουράντ πρόσθεσε 17 πόντους και 9 ασίστ.

Ο πρώτος σκόρερ του ΝΒΑ έως τώρα, Στεφ Κάρι, έμεινε στους 10 πόντους σε 26 λεπτά, ενώ αποχώρησε τραυματίας με πρόβλημα στο αριστερό πόδι κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου.

Οι 134 πόντοι αντιπροσωπεύουν το δεύτερο υψηλότερο σκορ της σεζόν για τους Μπακς, αφού έχουν σημειώσει ήδη το ρεκόρ τους σε μια νίκη με 144-109 με τους Σακραμέντο Κινγκς.

Μετά τον αγώνα και παρά το ότι οι Μπακς είχαν ταπεινώσει τους Γουόριορς, ομογενείς του Οκλαντ αποθέωσαν τον Giannis πολιορκώντας τον για ένα αυτόγραφο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...