260
Εκτός από τα κιλά του ο Πάνος Καμμένος φαίνεται ότι προσέχει πλέον πολύ και τις ενδυματολογικές του επιλογές | INTIMEnews

Ο αγνώριστος Καμμένος στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων – συνάντησε τον Νίκο Παναγιωτόπουλο

Protagon Team Protagon Team 23 Ιανουαρίου 2020, 18:34
Εκτός από τα κιλά του ο Πάνος Καμμένος φαίνεται ότι προσέχει πλέον πολύ και τις ενδυματολογικές του επιλογές
|INTIMEnews

Ο αγνώριστος Καμμένος στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων – συνάντησε τον Νίκο Παναγιωτόπουλο

Protagon Team Protagon Team 23 Ιανουαρίου 2020, 18:34

Σε μία ακόμη από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του, ο Πάνος Καμμένος έζησε λίγο από την αίγλη του πρόσφατου παρελθόντος (πριν δηλ. από τις εκλογές του περασμένου Ιουλίου) δίνοντας το παρών (με την ιδιότητα που πρώην υπουργού Εθνικής Αμυνας) στην τελετή παράδοσης – παραλαβής Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

Τελευταία δημόσια εμφάνιση του κ. Καμμένου ήταν τον περασμένο Δεκέμβριο (εδώ) στο βήμα ημερίδας του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών «Εθνική Αναδημιουργία», όπου μίλησε για τη «χαμένη σύμμαχο» Ρωσία και την πολεμική ετοιμότητα στην οποία οφείλει να βρίσκεται η χώρα απέναντι σε όσους επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία.

Πιο αδύνατος από ποτέ (φωτογραφίες κάτω), με το παρουσιαστικό του να μην θυμίζει σε τίποτα πια την εικόνα του κατά την περίοδο που συγκυβερνούσε με τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρώην υπουργός παραβρέθηκε στην αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία του Πολεμικού μας Ναυτικού, από τον απερχόμενο Α/ΓΕΝ αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη στον νέο αρχηγό αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη, οι οποίοι αμφότεροι στις ομιλίες του υπογράμμισαν την ανάγκη ενίσχυσης του Ελληνικού Στόλου.

Στο περιθώριο της τελετής είχε μάλιστα και την ευκαιρία να τα πει με τον νυν υπουργό Εθνικής Αμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο (φωτογραφία κάτω), προφανώς για την κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα.

Ερωτηθείσες σχετικά, πηγές εκ των παρευρεθέντων στην τελετή παράδοσης/παραλαβής δεν θέλησαν πάντως να επιβεβαιώσουν αν ακούστηκε το «ευτυχώς που δεν είναι σήμερα υπουργός» για τον Πάνο Καμμένο…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...