462
Το νέο άθραυστο smartphone με την φωτογραφία του Πάμπλο Εσκομπάρ | Escobar Fold 1

Ο αδελφός του Εσκομπάρ υποστηρίζει ότι έφτιαξε το καλύτερο smartphone στον κόσμο

Protagon Team Protagon Team 8 Δεκεμβρίου 2019, 13:49
Το νέο άθραυστο smartphone με την φωτογραφία του Πάμπλο Εσκομπάρ
|Escobar Fold 1

Ο αδελφός του Εσκομπάρ υποστηρίζει ότι έφτιαξε το καλύτερο smartphone στον κόσμο

Protagon Team Protagon Team 8 Δεκεμβρίου 2019, 13:49

Σειρά smartphones με τον τίτλο «Escobar Fold 1» παρουσίασε ο μεγαλύτερος αδελφός του διαβόητου εμπόρου ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ σε μια προσπάθεια, όπως δήλωσε, να χτυπήσει την Apple.

Σύμφωνα με τον 72χρονο Ρομπέρτο Εσκομπάρ το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο με την εύκαμπτη οθόνη σχεδιάστηκε στις ΗΠΑ και κατασκευάζεται στο Χονγκ Κονγκ με τα πρώτα σχέδια να κάνουν λόγο για 100.000 τεμάχια.

«Κατασκεύασα ένα από τα πρώτα smartphone που διπλώνουν. Χάρη στην αποτελεσματική αλυσίδα παραγωγής και την απουσία ειδικών συμφωνιών με τους εμπόρους καταφέραμε να κρατήσουμε χαμηλά το κόστος. Το Escobar Fold 1 είναι το καλύτερο smartphone αυτή τη στιγμή», υποστήριξε ο αδερφός του Πάμπλο Εσκομπάρ, ο οποίος θυμίζουμε πως δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 1993, σε ηλικία 44 ετών.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο 72χρονος επιχειρηματίας, σε αντίθεση με το Galaxy Fold της Samsung, το οποίο είχε προβλήματα με την ανθεκτικότητα, η οθόνη του «Escobar Fold 1» δεν σπάει, διότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί γυαλί, αλλά ένα ειδικό άθραυστο πλαστικό υλικό που δεν επηρεάζει αρνητικά την ανάλυση.

«Το τηλέφωνό μας δεν μπορεί να σπάσει. Η οθόνη είναι κατασκευασμένη από ένα ειδικό είδος πλαστικού και έχουμε ακόμα την καλύτερη ανάλυση» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον βασικό του εμπορικό αντίπαλο, ο Εσκομπάρ δεν μασάει τα λόγια του αναφερόμενος στην ανταγωνιστική Apple.

Ο 72χρονος Ρομπέρτο Εσκομπάρ
«Θέλω να χτυπήσω την Apple»

«Έχω πει σε πολλούς ανθρώπους ότι θα χτυπούσα την Apple και θα το κάνω. Κατάφερα να κατασκευάσω ένα κινητό και να πουλήσω στον κόσμο ένα κινητό αξίας 349 δολάρια (315 ευρώ), ενώ την ίδια ώρα, άλλες αντίστοιχες συσκευές κοστίζουν χιλιάδες δολάρια. Αυτός είναι ο στόχος μου, να χτυπήσω την Apple» είπε σύμφωνα με την Telegraph, προσθέτοντας ότι έχει σκοπό να καταθέσει αγωγή κατά της Apple σε λίγες εβδομάδες από σήμερα!

«Είναι απατεώνες, και τώρα ετοιμάζουμε την αγωγή εναντίον τους. Εξαπατούν τους ανθρώπους και πωλούν άχρηστα τηλέφωνα στους καταναλωτές που είναι υπερτιμημένα. Ήθελα πρώτα να τους δείξω ότι το προϊόν μου είναι πολύ καλύτερο από τα δικά τους και μετά να κάνω την αγωγή. Οι δικηγόροι μου είναι έτοιμοι. Θα την καταθέσουμε στις 6 Ιανουαρίου 2020. Πρόκειται για αγωγή 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων που θα κατατεθεί στα δικαστήρια της Καλιφόρνια. Θέλουμε η Apple να δώσει ορισμένα από τα παράνομα κέρδη της πίσω στους ανθρώπους. Έχω ξοδέψει σχεδόν 1 εκατομμύριο δολάρια μόνο για δικηγόρους για να προχωρήσουν αυτή την αγωγή», τόνισε.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Escobar Fold 1

Οθόνη 7.8’’ AMOLED FHD+
Επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 2.8GHz
Μνήμη RAM 6GB/8GB
Aποθηκευτικός χώρος 128GB/512GB
Dual κάμερα 16MP f/1.8 + 20MP f/1.8
Bluetooth 5.0,
DualSIM
Λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie
Μπαταρία 4000mAh

Τα πρώτα 100.000 τεμάχια θα πωλούνται αποκλειστικά από την επίσημη ιστοσελίδα (www.escobarinc.com) στην τιμή των 399 δολαρίων για την έκδοση 6GB + 128GB και των 499 δολαρίων για την έκδοση 8GB + 512GB.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...