176
|

Ντροπή! Αφέθηκε ελεύθερος ο 28χρονος που «θέρισε» γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο

Protagon Team Protagon Team 26 Αυγούστου 2019, 13:13

Ντροπή! Αφέθηκε ελεύθερος ο 28χρονος που «θέρισε» γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο

Protagon Team Protagon Team 26 Αυγούστου 2019, 13:13

Το αίσθημα οργής για τον ασυνείδητο οδηγό που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι την Κυριακή στο Αίγιο, εγκαταλείποντας μάλιστα τα θύματά του στην άσφαλτο, επέτεινε η απόφαση του εισαγγελέα του Ναυτοδικείου Πειραιά να αφεθεί ελεύθερος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν του έχει ασκηθεί δίωξη παρά μόνο για ανθρωποκτονία από αμέλεια, που θεωρείται πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε την Κυριακή όταν ο 28χρονος που κατάγεται από τον Λόγγο και υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό, έχασε τον έλεγχο του ΙΧ του στην προσπάθειά του να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να καβαλήσει το πεζοδρόμιο και να παρασύρει  τη γιαγιά και το μωρό που ήταν στο καρότσι.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το ΙΧ είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και από την σφοδρότητα της σύγκρουσης, τα θύματα εκσφενδονίστηκαν σε απόσταση 10 μέτρων.

Ο υπαίτιος του δυστυχήματος εγκατέλειψε τα θύματά του στην άσφαλτο και εξαφανίστηκε. «Μόλις είδε το παιδάκι με ανοιγμένο το κεφάλι, το έβαλε στα πόδια», δήλωσε στον ΣΚΑΪ αυτόπτης μάρτυρας.

Στην προσπάθεια του να αποφύγει τη σύλληψη, ο 28χρονος ανέβηκε μέχρι και σε βάρκα (κατά μία εκδοχή επρόκειτο για σκάφος ιδιοκτησίας του, με το οποίο επιχείρησε να διαφύγει)!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...