139
Δικαιωμένη για τη σκληρή κριτική της και τους χαρακτηρισμούς της για τον Πάνο Καμμένο εμφανίστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη | INTIMEnews

Ντόρα για Καμμένο: «Μόνο μία τέτοια κότα θα μπορούσε να σκηνοθετήσει κάτι τόσο άθλιο»

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2019, 13:53
Δικαιωμένη για τη σκληρή κριτική της και τους χαρακτηρισμούς της για τον Πάνο Καμμένο εμφανίστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη
|INTIMEnews

Ντόρα για Καμμένο: «Μόνο μία τέτοια κότα θα μπορούσε να σκηνοθετήσει κάτι τόσο άθλιο»

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2019, 13:53

Δικαιωμένη για τον χαρακτηρισμό «κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη» που είχε αποδώσει προ εβδομάδων στον Πάνο Καμμένο, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη κληθείσα να σχολιάσει τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών.

«Τελικά ο κ. Καμμένος αποδείχθηκε κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη διότι μόνο μια τέτοιου είδους κότα θα μπορούσε να σκηνοθετήσει όλο αυτό το χθεσινό εξαιρετικά κακοπαιγμένο παιχνίδι», παρατήρησε χαρακτηριστικά η πρώην υπουργός Εξωτερικών, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα».

Οσο για το αν ο Πάνος Καμμένος θα παραμείνει πλέον σιωπηλός απέναντι στην κυβέρνηση Τσίπρα, παρά το γεγονός ότι, όπως όλα δείχνουν, θα παρατείνει το βίο της χάρη στους βουλευτές των ΑΝΕΛ, η κυρία Μπακογιάννη απάντησε ότι αυτό «εξαρτάται από τα ανταλλάγματα που έχει πάρει».

Σε κάθε περίπτωση, τόνισε, «όταν κανένας είναι πολλά χρόνια στην πολιτική και βλέπει αυτόν τον ευτελισμό της πολιτικής και της κοινοβουλευτικής διαδικασίας γκρεμίζεται μέσα σου οτιδήποτε πιστεύεις. Είναι άθλιο».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...